Jyväskylän Liitokiekkoilijoiden ultimatejoukkue Jyväskylä Sleepwalkers julkisti hiljattain uuden ilmeensä. Tarve logon päivittämiselle syntyi seuran tuoreimpien aktiivipelaajien keskuudessa. Logo-keskustelusta muuttuikin erittäin ajankohtaiseksi, kun kuluvalle sisäsarjalle JSW sai kerättyä tarpeeksi pelaajia toisen joukkueen muodostamiseksi, mikä tarkoitti uusien pelipaitojen tilaamista.

– Vaikka vanha JSW-logo oli sinällään hieno ja varsin legendaarinen, ei se oikein enää tuntunut edustavan joukkueen uudempaa sukupolvea, kun suuri osa aktiiviporukasta ei edes pystynyt sanomaan mitä se esitti (nyt voi varmaan paljastaa, että se on ihan unissaan kävelevä kiekko, ei esim. kurkku, banaani tai kaktus), JyLin ultimatevastaava Matti Hokkanen kertoo.

JyLin puheenjohtajan Teemu Ritvasen mukaan "uusi päivitetty ilme tuo ultimaten visuaalisen ilmeen JKL:ssä 2010-luvulle ja siten kuvaa uudistunutta pelaajakaartia". Logon on suunnitellut Esa Saksola.
JyLin puheenjohtajan Teemu Ritvasen mukaan ”uusi päivitetty ilme tuo ultimaten visuaalisen
ilmeen JKL:ssä 2010-luvulle ja siten kuvaa uudistunutta
pelaajakaartia”. Logon on suunnitellut Esa Saksola.

– Oma mielipiteeni on, että uusi logo on pelkistettynä vähän lähempänä tyypillistä urheilulogoa kuin vanha, ja lisäksi se ehkä ”aukeaa” uusille pelaajille hieman alkuperäistä helpommin. Joka tapauksessa vanhakin logo tulee näkymään kokeneempien JSW-pelaajien paidoissa vielä hyvän aikaa, Hokkanen jatkaa.

Ultimate nosteessa Jyväskylässä

Parin viimeisen vuoden aikana ultimate on kerännyt lisää suosiota Jyväskylässä. Seura onkin tehnyt aktiivista lajinedistämistyötä muun muassa paikallisen yliopiston kanssa sekä järjestämällä JKL Summer Start -harrastajaturnauksen viime toukokuussa. Tällä hetkellä JSW pyrkii myös saamaan pysyvän naisten joukkueen, josta nähtiin jo esimakua viime NSUT:ssa.

– Työtä seuran ja Ultimaten kehittämisessä riittää, mutta onneksi meillä on nykyään entistä enemmän
tekijöitä, Jyväskylän Liitokiekkoilijoiden puheenjohtaja Teemu Ritvanen toteaa.

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?