Artikkelikuva Ultimate.fi 04

Ilmoittautuminen kesän SM-tourille alkaa 22.4.2019. SM-sarjaan ilmoittautuvien joukkueiden ilmoittautuminen on auki 12.5.2019 saakka. Yksittäisten tourien ilmoittautumistakarajat näet alempana. Merkaathan nämä kalenteriin jo tässä vaiheessa!

Tour paikkakunnat ja päivämäärät ovat seuraavat

  • Tour 1, Helsinki 8.-9.6.2019 (ilmoittautumistakaraja on 12.5.2019). Tarvittaessa EUCR-N:n karsintaturnaus
  • Tour 2, Jyväskylä 10.-11.8.2019 (ilmoittautumistakaraja on 14.7.2019)
  • Tour 3, Tampere 7.-8.9.2019 (ilmoittautumistakaraja on 11.8.2019)

Sarjamaksut kesällä 2019

Sarjamaksu on 200 euroa / joukkue / tour. Peruutusmaksu on lähtökohtaisesti kaksinkertainen. Jos joukkue peruu osallistumisena ilmoittautumistakarajan jälkeen, tulee joukkueen maksaa perutusta sarjapaikasta yhteensä 400 euroa.

Ilmoittautumiset vain linkin kautta!!!

Palautteen pohjalta ultimate.fi etusivulle on ilmestynyt oikeaan laitaan pikalinkki ”Mukaan tourille” ilmoittautumisohjeiden löytämiseksi mahdollisimman helposti. Myös Liitokiekkoliiton etusivulla löytyy pikalinkki ”Sarjailmoittautuminen”, josta pääsee suoraan ilmoittautumisohjeisiin. Tourien ilmoittautumistakarajat löytyvät tämän artikkelin lisäksi myös ultimate.fi kalenterista.

Sarjaan/ilmoittautumisiin liittyvissä kysymyksissä yhteydenotot sähköpostitse sarjavastaaville sarjavastaava@liitokiekkoliitto.fi

B-tour

Viime vuonna heräteltiin uudelleen henkiin B-touria. Tämän osalta tullaan selvittämään seuroilta kiinnostusta osallistumiseen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?