Ultimaten beachin suomenmestaruuksista mixed-sarjassa otellaan SM-viikon yhteydessä Vantaalla. Kokonaisuutena SM-viikko alkaa torstaina 4.7. ja päättyy sunnuntaina 7.7. Ultimaten osalta pääasiallisena pelipäivänä toimii lauantai 6.7., mutta yksi tai kaksi ottelua pelataan luultavasti jo perjantai-iltana. Perjantai-illan ottelussa/otteluissa pyritään huomioimaan osallistuvien joukkueiden paikkakunta. Lauantai-illan finaaliottelu klo 19 alkaen kuvataan Ylelle ja näytetään samana iltana. Varsinaisena pelipaikkana toimii Myyrmäen urheilupuisto, johon rakennetaan beach alue. Sunnuntaina tämä alue on myös liitokiekkoliiton käytössä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 22.4. klo 10.00. HUOM! Ilmoittautumista on jatkettu sunnuntaihin 26.5. asti. Mukaan otetaan alustavasti kuusi joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Seura voi ilmoittaa useamman joukkueen, mutta ensisijaisesti paikat jaetaan yksi per seura.

Ilmoittautumaan pääset tästä.

Lähtökohtaisesti turnauksessa noudatetaan Bulan sääntöjä, joihin saatetaan joutua tekemään pieniä muutoksia tapahtuman luonteen takia.
Bulan säännöt löytyvät täältä: http://beachultimate.org/wp-content/uploads/2019/02/WFDF-Rules-of-Beach-Ultimate-2019-Final-1Feb.pdf

Joukkueen rosterikokoon liittyen saimme jo tiedustelun, mutta liitto on linjannut, että sitä ei tulla rajoittamaan turnauksessa.

Joukkuemaksu on 200 euroa ja peruutusmaksu on lähtökohtaisesti kaksinkertainen, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisen sulkeuduttua.

Turnaus on virallinen SLKL:n alainen mestaruusturnaus, joten pelaajilla tulee olla liiton jäsenyys, kilpalisenssi ja ylimmän sarjatason mukainen sääntöakkreditointi kunnossa.

EDIT: HUOM! Ilmoittautumista on jatkettu sunnuntaihin 26.5. asti.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?