Laji- ja fysiikkavalmennuksen ohella psyykkisillä taidoilla on suuri rooli onnistuneissa urheilusuorituksissa. Psyykkisen valmennuksen merkitys onkin kasvamassa ja sitä hyödynnetään yhä enemmän eri lajeissa. Aiheen kokonaisuus on valtava, mutta jo pienet muutokset ajattelutavoissa voivat olla merkittäviä onnistumisen kannalta.

Koulutustuokiossa käydään läpi psyykkisen valmennuksen osatekijöitä sekä niiden soveltamismahdollisuuksia ultimatessa, niin peleissä kuin harjoituskaudellakin. Koulutuksessa käydään läpi sekä yksilö- että joukkuetason näkökulmia, joten se sopii mainiosti niin pelaajille kuin valmennusroolissa toimivillekin. Koulutus tuo eväitä erityisesti tavoitteellisesti harjoitteleville pelaajille ja joukkueille, mutta osa teemoista soveltuu hyvin myös esimerkiksi harrastelijajoukkueen toiminnan kehittämiseen

Kouluttajana toimii Nanna Karessuo, joka on Liikuntatieteiden maisteri ja jatkanut viime aikoina opiskeluaan syventyen erityisesti psyykkiseen valmennukseen. Nannalla on takanaan myös pitkä peliura ultimatesta maajoukkuetasolla, joten hän tuntee lajin erityisvaatimukset.

Valmennus toteutetaan webinaarina. Osallistuminen voi olla helpompaa tietokoneen kautta, mutta myös puhelimella osallistuminen onnistuu. Ilmoittautuneille lähetetään myöhemmin tarkemmat ohjeet osallistumiseen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevasta linkistä ja se on auki 17.1.2020 asti. Ilmoittautuminen on sitova.

https://forms.gle/nsBmnycESEjfHJvz7

Valmennus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään kuusi. Maksimimäärä osallistujille on 30.

Hinta

Hinta on ennen 31.12.2020 ilmoittautuneille 15 € per osallistuja ja sen jälkeen 20 €. Ilmoittautuneille lähetetään lasku lähempänä koulutusta sähköpostitse. Laskutus voidaan tehdä myös suoraan seuralle/taustataholle.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?