Frisbeellä on Suomessa varsin pitkä historia, jota ei ole aikaisemmin järjestelmällisesti tutkittu. Ryhmä Suomen frisbeehistorian tuntijoita tarttui toimeen ja ovat toistaiseksi kerääneet jo kattavasti tietoa muun muassa vuosien 1959–1978 aikana Suomessa valmistetuista frisbeistä, artikkeleita SM-kisoista vuosilta 1978–1980, keräilyoppaan, historiaa ultimaten SM-sarjasta sekä EM- ja MM-kisoista. Tärkeässä roolissa ovat myös artikkelit ultimateseurojen historiasta. Vaikka materiaalia on jo paljon, tutkittavaa ja selvitettävää riittää edelleen!

Suomen frisbeen historiaan pääsee tutustumaan täältä: https://www.frisbeehistoria.fi/

Liitto osoittaa ison kiitoksen jo tässä vaiheessa ryhmälle arvokkaasta työstä!

Jokainen voi myös omalla panoksellaan ja tietämyksellään auttaa historian keräämisessä. Yhteystiedot löytyvät sivuilta tai suoraan tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?