Kuva: Einari Leinonen

Kesä, kärpäsiä ja ultimateturnauksia? Kyllä vaan! Suomen koronatilanteen kehitys näyttää lupaavalta, joten myös turnauksien järjestäminen on mahdollista. Liitto on vahvistanut, että mixed-SM-turnaus järjestetään Huhtasuon liikuntapuistossa, Jyväskylässä 19.-20.6.2021 kaupungin linjausten mukaisesti. Myös liiton muut tapahtumat pyritään viemään suunnitellusti läpi kesän osalta. Uhkakuvia on kuitenkin vielä erityisesti Helsingissä järjestettävien turnausten osalta, sillä kaupunki ei ole vielä päättänyt, miten kilpailutoimintaa toteutetaan kesän osalta.

Ilmoittautuminen mixed-SM-turnaukseen avataan maanantaina 17.5. ja ilmoittautuminen sulkeutuu keskiviikkona 26.5. Nyt kannattaakin jo alkaa viimeistään kartoittamaan seuran rivejä turnauksen suhteen. Tarkemmat tiedot turnauksesta julkaistaan ilmoittautumisen yhteydessä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?