Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva

Kesän 2021 kalenteriin saatiin tovin tauon jälkeen jälleen tuplakiekon SM-turnaus! Tästä vaiheessa osoitamme jo ison kiitoksen aktiivisille harrastajille, jotka ovat tämän mahdollistaneet. Turnaukseen ilmoittaudutaan yksittäisenä pelaajana ja turnaus pelataan ns. king of the court -formaatilla, eli peliparit vaihtelevat ottelusta toiseen. Formaatti pyritään rakentamaan pelaajien taitotaso huomioiden. Koska kyseessä on SM-turnaus tulee pelaajilla olla liiton jäsenyys ja lisenssi (tuplakiekkolisenssi tai kausilisenssi). Erillistä pelaajamaksua ei turnauksessa ole. Ilmoittautumaan pääset tästä: https://forms.gle/7ff7HQ9QvC39ovXP7

Mikäli tuplakiekon säännöt eivät ole tutut, voit tutustua niihin täällä: https://tallaajat.org/sivut/ddc/TUPLAKIEKKO_II_rules.pdf

Lisätietoja saa sähköpostitse Heikki Wileniukselta (heikki.wilenius@iki.fi) ja info@liitokiekkoliitto.fi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?