Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva

Kesän 2021 kalenteriin saatiin tovin tauon jälkeen jälleen tuplakiekon SM-turnaus! Tästä vaiheessa osoitamme jo ison kiitoksen aktiivisille harrastajille, jotka ovat tämän mahdollistaneet. Turnaukseen ilmoittaudutaan yksittäisenä pelaajana ja turnaus pelataan ns. king of the court -formaatilla, eli peliparit vaihtelevat ottelusta toiseen. Formaatti pyritään rakentamaan pelaajien taitotaso huomioiden. Koska kyseessä on SM-turnaus tulee pelaajilla olla liiton jäsenyys ja lisenssi (tuplakiekkolisenssi tai kausilisenssi). Erillistä pelaajamaksua ei turnauksessa ole. Ilmoittautumaan pääset tästä: https://forms.gle/7ff7HQ9QvC39ovXP7

Mikäli tuplakiekon säännöt eivät ole tutut, voit tutustua niihin täällä: https://tallaajat.org/sivut/ddc/TUPLAKIEKKO_II_rules.pdf

Lisätietoja saa sähköpostitse Heikki Wileniukselta (heikki.wilenius@iki.fi) ja info@liitokiekkoliitto.fi.

2 KOMMENTIT

 1. Hienoa että DDC elää, kiitos kisan tekijöille!

  Tuntuu kuitenkin erikoiselta, että liitokiekkoliitton jäsenyys ja kisalisenssi vaaditaan, vaikka liitto ei kerro sivuillaan lajista yhtä riviä enempää ja esim. säännötkin löytyvät vain ”kilpailevan” liiton jäsenyhdistyksen kotisivuilta.

  Toisin sanoen, what have you done for me lately?

  • Moikka!

   Ja pahoittelut vastauksen viipymisestä! Tosiaan liiton sivuilla on vielä puutteeliset tiedot, koska laji ei hetkeen ole ollut valikoimassa. Tuplakiekosta on kuitenkin tulossa esittely ja päivitettään sivuston tietoja mahdollisimman pian!

   Liitto on varannut turnaukseen kentät ja myös maksaa ne ja takaa mahdolliset taloudelliset tappiot turnauksesta. Lisäksi viestinnässä ja käytännön asioissa liitto on tukena. Joskin lajiosaamista ei liiton sisällä tällä hetkellä juurikaan ole, joten tähän tarvitaan järjestävän tahon tukea. Kuten mainittu, niin liitto maksaa kentät, jotkat eivät ole ihan ilmaisia varsinkaan Helsingissä. Normaali käytännön mukaan turnauksista kerätään maksuja kenttäkulujen kattamiseen. Tässä tapauksessa päädyttiin siihen, että osallistujilta vaaditaan jäsenyys ja lisenssi eikä erillistä osallistumismaksua. Tupalakiekolle luotiin oma lisenssi, mikä on hinnaltaan mahdollisimman pieni.

   On mahtavaa, että tällä hetkellä on aktiivisia pelaajia tuplakiekossa ja liitto haluaa ehdottomasti, että laji saataisiin uudelleen vakiinnutettua toimintaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?