Finland's Mixed national team in EUC2019.

Kesällä 2023 tullaan pelaamaan aikuisten sarjojen EM-kisat. Kisojen järjestetään ei ole vielä tiedossa eikä tarkkaa ajankohtaa, mutta kisat tulevat ajoittumaan heinäkuulle. 

Valmentajahaut halutaan kuitenkin käynnistää kaikkiin sarjoihin jo nyt, jotta kisaprojektille jää riittävästi aikaa. Myös haastavan korona-ajan jälkeen katsottiin aiheelliseksi käynnistää projekti totuttua aiemmin. Lisäksi taustalla on sisähallien EM-kisat, jotka on päätetty järjestää 9.-11.12.2022. Näin ollen EUC 2023 projektin liiallista kasautumista marras-joulukuulle halutaan myös välttää.

Ensimmäiset kaikille avoimet leiripäivät pyritään pitämään syyskuussa. Rinki-ilmoittautuminen maajoukkueisiin avataan myös lähiaikoina. HUOM! Valmentajien ei odoteta pääsevän näihin automaattisesti. Alustavat päivämäärät ovat:

  • Mixed su 11.9.
  • Avoin 17. tai 18.9.
  • Naiset 17. tai 18.9.

17.-18.9. järjestetään myös avoimen ja naisten sarjan harrasteturnaus. Päivät järjestetään ristiin niin, että samana päivänä ei ole saman sarjan tapahtumaa. 

Valmentajahaku

Maajoukkueen valmentajaksi voi hakea yksi päävalmentaja tai valmennustiimi. Valmennustiimin osalta hakemuksesta tulee selvitä tiimin jäsenten roolit.  

Valmennustoimesta ei lähtökohtaisesti makseta palkkaa, mutta hakemukseen voi halutessaan lisätä toiveen erillisestä palkkiosta. Joka tapauksessa valmentajille korvataan kaikki projektin aikana syntyneet matka- ja majoituskulut.

Hallitus arvostaa valmentajia valitessaan hakijoiden kokemusta ja näyttöjä valmentajan roolissa, mutta myös pelaajana kertynyt kokemus otetaan huomioon. Vapaamuotoiset valmentajahakemukset tulee lähettää sähköpostilla sunnuntaihin 12.6. mennessä osoitteeseen hallitus@liitokiekkoliitto.fi. Lisätietoja/kysymyksiä voi esittää myös samaan osoitteeseen.

Hakemukseen tulee sisältyä ainakin seuraavat asiat:

  • lyhyt selvitys kokemuksesta ultimaten ja/tai muiden lajien valmentajina
  • kokemus pelaajana
  • mahdolliset liikuntatieteiden opinnot / suoritetut valmentajatutkinnot
  • mahdolliset muut maajoukkueprojektia tukevat opinnot tai työkokemus
  • alustava valmennussuunnitelma projektille (mm. leirien ja harjoitusten määrä ja karkea ajankohta)
  • ensisijaisesti haettava valmennuspaikka, jos haetaan useampaa paikkaa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?