Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva

Tervetuloa SLKL:n seuratreffeille! Tule rohkeasti mukaan kuulemaan ja halutessasi jakamaan ajatuksia/ideoita. Tilaisuus on hyvin vapaamuotoinen ja kuka tahansa aiheesta kiinnostunut on tervetullut mukaan. Tilaisuus järjestetään etänä. Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Ennakkoilmoittautuminen (26.10.mennessä) on toivottavaa, mutta mukaan voit hypätä myös ilman ilmoittautumista. Ilmoittautua voit tällä lomakkeella: https://forms.gle/xGSSB9NWeBegqSMe6

Tällä kertaa teemana seuratoiminta. Tapaaminen koostuu kolmesta osasta:

1) Seurakyselyn tulokset. Varmasti mieleenkiintoista kuultavaa, mitä kautta harrastajat ovat löytäneet lajin pariin! Esittelyn jälkeen ajatustenvaihtoa tuloksista.

2) Seuratoiminnan esittelyssä Helsinki Ultimaten toiminta. Helsinki Ultimate on onnistunut koronankin jälkeen saamaan erityisesti avoimen sarjaan huomattavan ison määrän pelaajia (SM-sarjassa 44/116) ja vuodesta toiseen kilpailukykyisen naisten ja mixedjoukkueen. Eikä sovi unohtaa juniorijoukkuetta! Millaista seuratyötä heillä tehdään ja mitkä toimninnot ovat tuntuneet toimivan seuratyössä. Esittelyn jäkeen aikaa kysymyksille ja ajatusten vaihdolle. 

3) Seurafoorumin esittely ja suuntaviivoja tulevaan toimintaan. Seurafoorumin pääasiallinen tavoite on saattaa seurat yhteen, kerätä hyviä toimintatapoja/materiaaleja, jakaa osaamista ja tarvittaessa kouluttaa seuratoimijoita. Hyvä tilaisuus tuoda esille myös kiinnostavia aiheita ja mihin seuratyössä kaivattaisiin erityisesti tukea. 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?