Helsingin Pirkkolassa pelattiin keskiviikkona 9.2.11 yläkoulujen välisiä ultimatepelejä. Turnaukseen osallistui 6 joukkuetta. Pelit pelattiin kolmen joukkueen lohkoissa, joista lohkojen kaksi ensimmäistä joukkuetta pääsi semifinaaleihin ja lohkojen viimeiset pelasivat keskenään sijoista 5-6.

Ensimmäiseen semifinaaliin selvisivät Koivukylän koulu ja Hakkarin koulu. Ottelu oli tiukka, mutta Hakkarin oppilaiden hienot heitot ja upeat kätsit veivät heidän lopulta finaaliin.

Toisessa semifinaalissa pelasivat Leppävaara ja Sipoonjoki1. Leppävaara jatkoi suvereenia voittoputkeaan voittamalla ottelun lukemin 11-2.

Sijat 5-6 ratkottiin sipoolaisten kesken, Sipoonlahden koulun voittaessa Sipoonjoki2:sen lukemin 10-3.

Pronssiottelussa Koivukylän hieman isommista ja fyysisemmistä pelaajista koostunut joukkue voitti Sipoonjoki1:sen sijoittuen näin kolmanneksi.

Finaalissa Leppävaara ja Hakkari ottivat mittaa toisistaan jo toistamiseen saman päivän aikana. Leppävaara oli jälleen astetta kovempi ja näin voittopokaali lähetettiin Espoon suuntaan.

Päivän aikana nähtiin iloista asennetta, reilua peliä ja hienoa uhrautumista. Yläkoulupäivä järjestettiin tänä vuonna ensimmäisen kerran ja varmasti tullaan järjestämään myös ensi vuonna uudestaan.

Tulokset:

Leppävaaran koulu (Espoo)
Hakkarin koulu (Lempäälä)
Koivukylän koulu (Vantaa)
Sipoonjoen koulu1 (Sipoo)
Sipoonlahden koulu (Sipoo)
Sipoonjoen koulu2 (Sipoo)

Teksti: Tiina Laakkonen / SKLK Juniorijaosto

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?