Mitä mieltä?

Kehitysehdotuksia? Bugeja?

Uusia ideoita?

Keskustelu on tervetullutta tähän alle, ja myös kaikkien uutisten, artikkeleiden, blogitekstien ja videoiden alle!

Foorumikin nousee siivilleen lähiaikoina, stay tuned.

1 KOMMENTTI

 1. Nimimerkin voi keksiä ja mailiosoitetta ei julkaista, joten kommentointi myös anonyymisti onnistuu. 🙂

 2. Tuosta yläpalkista uutiset kohdasta aukeava alapalkki on niin kapea että turhauttaa yrittää avata linkkejä kun palkki sulkeutuu aina kursorin tipahdettua liian alas/ylös…

 3. Huomasin vasta nyt että etusivulta pääsee artikkeleihin kuvalinkkien kautta. Saattaisi olla järkevää selkeyttää linkkejä.

  Sisältö sivuilla voisi olla myös blogien, artikkeleiden ja muun sisältökjen otsikot listattuna aiheittain, kirjoittajan tai vaikka julkaisuajankohdan mukaan.

  Ilkka

 4. Kun yrittää siirtä uutisiin tosta yläpalkista niin laskeutuva palkki on niin kapea, että täysin vasempaan laitaan pääseminen vaatii kohtalaista keskittymistä ja yritystä. Muuten todella hyvät sivut. Thumbs up!

 5. Komppaan juhoa ja Henkkaa, aika huolella saa seilata siinä uutisista laskeutuvassa alapalkissa että palkki kans pysyy näkyvissä. Muuten tykkään!

 6. Yläpalkin valikkoa on vaikea käyttää kun se katoaa näkyvistä eikä nykyistä valintaa ole mitenkään korostettu. Sivun yläosa logot jne. on turhankin korkea (vie tilaa sisällöltä). Suurinta osaa sivuista joutuu kelaan alaspäin että itse sisältö näkyy ruudulla.

 7. Kevyempi mobiilikäyttöliittymä ois kiva. Sivut ovat raskaat ja hitaat käyttää puhelimella.

  Nim. Mahdollisuutta finaalien seuraamiseksi puhelimella etsinyt 🙂

 8. Ois hyvä, jos etusivulta näkyis uusimpiin juttuihin tulleita kommentteja tai ainakin että joku on kirjoittanut uuden kommentin. Nytkin juttuihin on tullut timanttisia kommentteja 😉 mut niitä ei näe mistään jollei erikseen käy katsomassa.

  Mun puolesta artikkelit ja blogit sais olla samassa pötkössä. Nyt Ilen oheistreenijuttua joutuu etsimään ihan erikseen.

 9. Kiitokset kaikista kommenteista!

  Sivusto on tosiaan vielä monilta osin kesken, eli kehitysehdotukset otetaan tyytyväisinä vastaan ja jatketaan sivuston kehittämistä kaikken parhaaksi ultimate-nettisivustoksi. 🙂

 10. Niin ja laittakaa siis edelleen kommentteja ja palautetta, sillä varmasti vielä on juttuja, jotka voisivat toimia/ löytyä vieläkin helpommin!

 11. Kommenttien moderointi tekee keskustelun hankalaksi. Alkuperäistä juttua voi kyllä kommentoida, mutta kommenttien kommentointi on vaikeaa, jos useampi viesti odottaa samanaikaisesti moderointia. Ehkä foorumi sitten purkaa tätä painetta..?

  Eri artikkelien keksiminen jostain sivuston uumenista on aika haastavaa ainakin näin vasta-alkajalle. Olin kuullut siitä Ilen artikkelista ja sen etsimiseen meni pitkä tovi. Hakumahdollisuus toimii toki, mutta josko täällä on jotain sellaisia helmiä, joista en ole tietoinen…

  Nippelinä noihin turnausjuttuihin vois lisäillä Tampereen Syysturnausta, Sipoo Openia, EUCR (vai meneekö otsikon pelaaminen alle? jne. Ehkä hieman hapuilen tuota jaottelua Tapahtumat ja Pelaaminen, kun menevät osin päällekkäin.


  Mutta siis yleisesti ottaen POSITIIVINEN ilme ja kiva leikkiä uudessa ympäristössä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?