*ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY jo viikon 12 lopussa! Kiinnostuneita on odotettua enemmän, joten varmista paikkasi nopeasti.*

Amerikkalainen ultimaten huippujoukkue Seattle Sockeye järjestää toukokuun alussa 2011 harjoitusleirin Moskovassa. 10 päivän leiri on avoin kaikille – niin naisille kuin miehille, uudemmille ja kokeneille pelaajille.

Sockeyen pelaajat ja valmentavat opettavat mm. tekniikkaa ja taktiikkaa, joukkueen johtamista ja psyykkistä valmennusta. Osallistujat jaetaan kahteen tasoryhmään.

Leiri pidetään 30.4.-9.5.2011, ja ilmoittautua voi aina leirin alkuun asti. Leirille voi osallistua myös vain osaksi aikaa, esim. 3-4 päiväksi.

Täysi leirimaksu on 90 dollaria eli vain n. 65 euroa ja sisältää pääsyn Moscow Flying Disc Festivalille. Maksu ei luonnollisesti sisällä matkoja tai majoituskuluja, vaikkakin osallistujille on luvassa esimerkiksi opastettuja kierroksia Moskovassa, käännös- ja muuta apua Venäjän viisumin hankkimiseen sekä mahdollisesti majoitusta moskovalaisten pelaajien luona.

Sockeyessa pelaa useita ultimaten maailmanmestareita. Vuoden 2010 Prahan seurajoukkueiden MM-kisoissa joukkue sijoittui toiseksi ja voitti avoimen sarjan Spirit-palkinnon. Joukkue piti avoimen heittokoulun myös Prahassa, ja sinne saapui satoja pelaajia ottamaan oppia kokeneilta amerikkalaispelaajilta.

Kiinnostuitko? Lisätietoja Sockeyecamp-sivustolta (kielivaihtoehdot oikean yläreunan lipuissa): http://www.sockeye-camp.discore.ru/

 

1 KOMMENTTI

 1. Meitisi olis lähdössä vappuvaihtoehtoon. 3 päivää 30.4.-2.5. Kuka lähtee mukaan? Lennot jotain parisataa ja majoitus mahdollisesti ilmainen, mikäli haluu asuu pelaajien luona.

  Ilkka V.

 2. Mä harkitsen myös samaa viikonloppua. Olen vaan hieman skeptinen naisten osuuden kanssa. Ei viitsisi lähteä sinne asti toteamaan, että naisosallistuja ei juurikaan ole tms.

  Olin yhteyksissä järkkäreihin, eikä sieltäkään osattu tarkemmin vastailla. Uskoivat, että ainakin Venäjän parhaiden jengien naispelaajia olisi osallistumassa, ja heille setti olisi hyvä.

  Sekä naiset että miehet kuulemma jaetaan kahteen tasoryhmään.

  Olisiko muita kiinnostuneita naispelaajia Suomesta?

  -japu

 3. Toi ois aivan mahtava juttu!!!!
  Kiinnostusta riittäis kyllä, mut valitettavasti osuu töiden kannalta tosi huonoon ajankohtaan. Ja mä kun luulin tänä vuonna valinneeni työni optimaalisesti ultimaten kannalta… =(

 4. Sain meiliä järkkäreiltä, että leirin ilmoittautuminen meneekin muista tiedoista poiketen umpeen tämän viikon lopulla, koska halukkaita on nyt jo niin paljon. Eli kaikki halukkaat, ripeästi liikkeelle!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?