20.8.2011 / Rantaultimaten MM-kilpailut alkavat huomenna sunnuntaina 21.8. Italian Lignano Sabbiadorossa. Suomea edustaa naisten beach-maajoukkue, joka aloittaa turnauksen pelit maanantaiaamuna. Tässä opas kisojen seuraamiseen kotikatsomoista.

Suomen beach-naisten esittely ja TULOKSET >>

Lue naisten joukkueen esittely (englanniksi) TÄÄLTÄ. Tsekkaa myös Beach-maajoukkueen Facebook-sivu.

Viralliset kisasivut >>

Tämän artikkelin tiedot sekä paljon muuta.

Kaikki tulokset ja pistepörssit >>

Vinkki: Joukkueen nimeä klikkaamalla näet joukkueen esittelyn ja joukkuekuvan!

Livelähetykset >>

14 peliä LIVENÄ osoitteessa http://live.iamultimate.com (CET=Central European Time=Suomessa kello on tunnin enemmän):

> Sun Aug 21, 16:15 CET: Openings Ceremony and Opening Game = Italy vs. Philippines, Open Division
> Mon Aug 22, 13:00 CET: Canada vs. Germany, Women’s Division
> Tue Aug 23, 13:00 CET: Canada vs. Australia, Open Division
> Tue Aug 23, 21:15 CET: Canada vs. USA, Masters’ Division
> Wed Aug 24, 13:00 CET: USA Masters vs. GB, Masters’ Division
> Wed Aug 24, 21:15 CET: USA vs. Japan, Women’s Division
> Thu Aug 25, 13:00 CET: Australia Women – USA, Women’s Division
> Thu Aug 25, 21:15 CET: Germany – Australia, Mixed Division
> Fri Aug 26, 19:00 CET: Grand Masters’ Division Final
> Fri Aug 26, 20:20 CET: Mixed Masters’ Division Final
> Fri Aug 26, 21:40 CET: Women’s Division Final
> Sat Aug 27, 15:00 CET: Masters’ Division Final
> Sat Aug 27, 16:20 CET: Mixed Division Final
> Sat Aug 27, 17:40 CET: Open Final

Twitter

Ultimate.fin Twitter seuraa naisten pelien tuloksia Ultimate.fin etusivulla, mutta jos haluat itse seurata twiittejä suoraan, tässä tärkeimmät Twitter-kanavat:

> http://twitter.com/#!/wcbu2011 – The official channel with tweets from Max and Patrick
> http://twitter.com/#!/WCBU2011Results – An automatic results channel for all games. As soon as a game is over, and added to Ultiorganizer (Lives-coring) the result will be tweeted.
> http://twitter.com/#!/WCBU2011Open – As above but only for scores in the Open Division
> http://twitter.com/#!/WCBU2011Women – Women’s Division
> http://twitter.com/#!/WCBU2011Mixed – Mixed Division
> http://twitter.com/#!/WCBU2011Masters – Masters’ Division
> http://twitter.com/#!/WCBU2011MixMast – Mixed Masters’ Division
> http://twitter.com/#!/WCBU2011GrdMast – GrandMasters’ Division

WCBU 2011 Day 2, USA-Italy. Kuva: Quentin Dupré la Tour.

 

1 KOMMENTTI

 1. LIVE MA 22.8.: Valitettavasti liveen ei saatu Italian päässä nettiyhteyttä, ja näin tämän päivän livelähetys on peruttu. Tiistainkin päivälähetys on peruttu, ja seuraava livepeli TI iltana. IAmUltimate: ”Unfortunately we have been unable to obtain Internet access for the midday broadcast. Next broadcast tomorrow evening.” Pidetään peukkuja, että yhteydet pelaavat tiistaina!

 2. DAY 1 Biitsi-päivitys: ”Biitsillä paahtava kuumuus ja hiekka polttaa sukkienkin läpi. Kolme kentällistä on vähintäänkin sopiva määrä kovaan polkemiseen. Aamulla tiukka voitto Sveitsistä. Pelissä hieman ekan pelin jännitystä ja paljon helppoja virheitä. Iltapäivällä kaunis voitto ausseista pääkentällä. Päivän kuumin hetki sytytti suomineidot liekkeihin ja Australia kaatui 13-4. Huomenna yksi tuore pelaaja lisää ja kolme koitosta edessä. SUO-MI!”

 3. DAY 2: Kylmää kyytiä, USA vei Suomea 13-2. Tänään jäljellä vielä kaksi peliä, joissa parantaa.

 4. DAY 2 raportti 1/2: ”Aamulla rökäletappio (13-2) vahvasti juoksevia jenkkejä vastaan, mutta iltapäivän kuumuudessa suomimammat syttyivät taas ja Belgia kaatui 10-7. Oujea! Päivän viimeinen peli kovasta puolustuksesta tunnettua Ranskaa vastaan. Lisää lämpöä kehiin, ei tunnu missään!”

 5. DAY 2 raportti 2/2: Ranska kaatui loistavalla hurulla 13-8! Vastustajat eivät ehtineet edes patonkia lausua, kun suomineidot olivat nakuttaneet kauniilla hyökkäyksellä selkeän eron pistetaululle. Etenkin parivaljakko Marja ja Jenni loistivat läpi pelin. Hyvä Suomi! Huomenna Espanja ja Japani…

 6. Vielä ei ole nähty yhtään onnistunutta livelähetystä. Areenan internet-yhteys on takkuillut joka kerta. Tänäänkin yhteysyritykset kaatuivat lopulta, vaikka toivoa pidettiin yllä pelin jo alettua. Toivon mukaan lähetykset saataisiin kuntoon edes viikonlopun ratkaisupeleihin!

 7. DAY 3 raportti 1/2: ”Huh. Espanjalaiset näyttivät, miten biitsillä poljetaan, mutta suomalaiset näyttivät, miten peli voitetaan. 9-8. Iltapäivällä luvassa lisää polkua pelissä japukkeja vastaan.”

 8. Livelähetykset ovat vihdoin toiminnassa, ja vielä parhaaseen katseluaikaan. Iltapeli Japani – USA osoitti jälleen Yhdysvaltain ylivoimaa, ja peli päättyi Suomen aikaa klo 23 USAlle 3-13. Naisissa siis USA on todella, todella kova, mutta tulostaulukossa toisella sijalla komeilee hienosti Suomi!

  Miehissä Italia otti taisteluvoiton USAsta ja on tämän hetken voitokkain joukkue. Myös Kanada on vahvoilla sekä miehissä että naisissa. Mixedissä koettiin eilen iso yllätys, kun kauas alemmas rankattu Viro nousi 5-8-takaa-ajoasemasta hienoisen suosikin Australian ohi 9-8-voittoon. Viron riveissä pelaa myös turkulainen Miitrei ”Mitu” Sorsa.

  Huomenna lisää livepelejä ja toivottavasti Suomen naisten voitokkaita pelejä!

 9. DAY 4 torstai: Livessä tänään iltapäivällä USA – Australia klo 14 Suomen aikaa. Taitaa tulla USAn näytöstä jälleen…

 10. DAY 4 raportti 1/2: ”Briteiltä turpaan 7-13, aamukankeuden piikkiin. Tärkeä Saksa-peli seuraavaksi. Peli saatiin siirrettyä keskipäivän kuumuudesta alkuiltaan, joten suomineidot taas iskussa siestan jälkeen.”

 11. DAY 4 raportti 2/2: ”Scheisse! Kirvelevä pisteen tappio Saksalle 9-8. Hyväspirittinen ja tiukka vääntö, jossa molemmat joukkueet janosivat voittoa. Mahdollisuuden semeihin kaventuivat, joten Kanada hoidettava aamulla, ja lisäksi Saksan hävittävä briteille. Jännitys tiivistyy ja puumat kuumenee. Illalla verileijonat vaihtoon Trading Nightissä!

  Muut turnauskuulumiset ovat, että järjestelyt toimivat loistavasti, kaikki toiminnot on samassa kompleksissa. Hiekka on samettista ja tulikuumaa, ilman tossuja ei pysty pelaamaan. Naisissa jenkit on tosi kovia, juokseminen hiekalla tosi vahvaa ja dyykkikatkot enemmän normi kuin poikkeus. Spirit on ollut keskimäärin tosi hyvää, ehkä koska pisteet tarkastetaan joka päivä ja huonospirittisillä on vaarana joutua TD:n puhutteluun – ja jopa menettää semifinaalipaikka.” Hyvä spirit on siis MM-kisoissa otettu vakavasti.

 12. DAY 5 raportti PE: ”Niukka tappio kanukeille aamulla pudotti Suomen taistelemaan sijoista 5.-8. Onneksi ranskalaiset hoidettiin iltapäivällä yhtä kauniisti kuin alkuviikosta, joten viimeisessä pelissä taistellaan sijasta viisi Australiaa vastaan. Viimeisenä päivänä rosteri on kahta pelaajaa pienempi, mutta jalkoja riittää vielä! ”

 13. Naisten sarjassa finaali siis pelattiin perjantaina, ja voiton vei koko viikon näyttävästi pelannut USA. Kanada kaatui kuitenkin vain pisteellä 10-9, mikä osoittaa että biitsillä kaikki on tosiaankin pienestä kiinni. Tänään lauantaina pelataan mixedin ja avoimen finaalit, jotka nähtävissä myös livenä, ks. aikataulu yllä!

 14. Lopputulos: Suomen biitsimaajoukkue voitti MM-kisojen viimeisessä ottelussaan uudelleen Australian ja saavutti näin hienosti kisojen 5. sijan. Kärkinelikko oli tällä kertaa Suomea kovempi, mutta Suomi jätti taakseen monta kovaa naisultimatemaata. Lisää kisojen jälkitunnelmia ensi viikolla!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?