9.11.2011 / Hämeen Liikunta ja Urheilu ja Suomen Valmentajat järjestävät yhteistyössä Psyykkinen valmentautuminen –koulutuksen Tampereella. Koulutus pidetään tiistaina 29.11. Varalan urheiluopistolla, ja ilmoittautumisaika päättyy 15.11.

Psyykkinen valmennus on urheilijan henkisten voimavarojen kehittämistä ja kilpailijaominaisuuksien vahvistamista urheilijan, valmentajan ja urheilupsykologin yhteistyönä. Tavoitteena on urheilupsykologian keinoin harjoittaa etukäteen niitä taitoja ja ominaisuuksia, joita urheilija tarvitsee pitkäjänteisessä harjoittelussa ja vaativassa kilpailutilanteessa. HLU:n ja Suomen valmentajien Psyykkinen valmennus -koulutus on kolmen tunnin mittainen paketti, jossa käydään läpi psyykkisen valmennuksen eri menetelmiä valmennuksen arjessa.

Aika: ti 29.11.11.2011 klo 18.00–21.00
Paikka: Varala, Tampere
Hinta: 48 €
Kouluttaja: Jukka Kataja, Suomen Urheilupsykologinen yhdistys
Ilmoittautuminen: 15.11. mennessä osoitteessa http://www.hlu.fi/ilmoittaudu tai puh. 0207 482 600.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?