Kuva: Tuukka Koistinen.

8.6.2012 / Ultimaten ulko-SM-sarja käynnistyy tänä viikonloppuna ensimmäisellä SM-Tour-turnauksella. Se pelataan Helsingin Siltamäessä lauantaista sunnuntaihin 9.-10.6. Sekä naisten että miesten sarjoissa on ilahduttavan paljon osallistujajoukkueita, joissa useita myös Venäjältä. Erityisesti naisten sarjan osallistujamäärä, 10 joukkuetta, on enemmän kuin viime kaudella yhdelläkään Tourilla.

Ensimmäistä kertaa SM-tourilla on mukana myös ns. B-tour eli harrastajajoukkueiden turnaus. Siinä mukana on viisi avoimen joukkuetta.

Aikataulut ja tulokset:  Ultimate-Pelikone >>  (Voit myös tulostaa aikataulut mukaan.)
Pelikeli: Ilmatieteenlaitoksen sääennuste >>

Viikonlopun peleihin on vapaa pääsy, tervetuloa seuraamaan kauden avausta Siltamäkeen! Pelit alkavat naisten sarjan peleillä kumpanakin aamuna klo 9. Miehet ja naiset pelaavat peräkkäisissä sloteissa.

Teksti: Ultimate.fi / AM

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?