19.9.2012 / Torstaina 27.9. vietetään taas Kiekko duuniin -päivää. Ultimate Canadan aloitteesta syntyneessä tempauksessa ideana on ottaa ultimatekiekko mukaan työ- tai opiskelupaikalle ja tuoda näin lajia tunnetuksi uusille ihmisille. Parhaiten viesti menee perille vaikkapa, jos frisbeen täyttää vaahtokarkeilla kuten Markku Pajunen viime vuonna, tai käyttää kiekkoa opetusvälineenä luokan edessä. Vain mielikuvitus on rajana!

Ultimate.fi haluaisi taas nähdä, miltä se frisbee työpaikalla tai koulussa näyttää, ja toivoo monia kännykkäkameraotoksia aiheesta toimituksen sähköpostiin toimitus@ultimate.fi tai Ultimate.fin Facebook-sivulle. Parhaat ideat julkaistaan ja kaikkien osallistujen kesken arvotaan palkinto – jo tämän vuoden puolella. Ja muista, kuvanlaatu ei ole tärkeintä vaan osallistuminen. Lähetä kuvasi mieluiten heti 27.9., mutta viimeistään viikon kuluttua tapahtumasta eli pe 5.10. mennessä!

Esimakua viime vuoden otoksista vaikkapa tässä (a’la Henri Modenius):

-AM-

1 KOMMENTTI

  1. Hei, jos tykkäät näprätä kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmilla ja haluat suunnitella Suomeen oman kiekko duuniin -logon, niin Ultimate.fi ottaa ilolla vastaan!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?