Atleticon Essi Inkinen edustaa Frankfurtissa Viimaa. Essi hymyilee Tallinnassa Viiman selvitettyä tiensä Frankfurtin finaaleihin.

26.9.2012 / EUCF 2012 eli Euroopan seurajoukkueiden mestaruussarjan finaaliturnaus pelataan tulevana viikonloppuna Frankfurtissa Saksassa. Turnauksessa pelataan avoin ja naisten sarja, ja Suomesta mukana ovat tuoreet Suomen mestarit, Espoo Ultimate Clubin Otso ja Viima. Omien pelaajien lisäksi mukana kummassakin joukkueessa on myös muutamia vahvistuspelaajia muista seuroista.

Naiset pelaavat kahdessa lohkossa, joista voittajat pääsevät suoraan välieriin. Miehissä kahdeksan kärkijoukkuetta (alueturnausten voittajat) pelaavat eri lohkoissa kuin ns. Challenger-poolien (4 kpl) joukkueet. Otso pelaa Tallinnan turnauksen kakkossijan myötä haastajapoolissa. Haastajasarjasta on kuitenkin hissimatsien avulla mahdollista nousta aina finaaleihin asti, joten mitä tahansa voi onnistuneella pelillä tapahtua!

Pelejä pelataan koko perjantai, lauantai ja sunnuntai, ja osa matseista lähetetään myös nettistriiminä. Stream maksaa 0,89 e per peli tai useamman pelin paketissa hieman halvempaa. Naisten sarjan Viiman alkusarjan peli Saksan Woodchicasia vastaan on yksi striimattavista, ja se pelataan la 29.9. klo 13.35. Muita striimattavia pelejä ovat mm. kummankin sarjan välierät ja finaalit, sekä myös runsaasti avoimen alku- ja välisarjan pelejä.

Livestream-aikataulu:  http://www.strizna.cz/kategorie/frisbee-3-1.aspx

EUCF-turnauksen peliaikataulut: http://www.ultimatefederation.eu/media/eucs/Infos/EUCF2012_Schedule_online.pdf

Turnaussivut: http://www.ultimatefederation.eu/club-champs/tournaments-2012/eucf.php

-AM-

1 KOMMENTTI

  1. Viima selvitti helposti tiensä semifinaaleihin! Peli on katsottavissa striiminä huomenna klo 9.30 Suomen aikaa. Voittaja jatkaa finaaliin, joka pelataan klo 13.15.

    Otso taistelee turnauksen 15. sijasta. Avoimen finaalissa klo 15 kohtaavat Clapham Ultimate ja Chevron AF.

  2. Viima voitti Woodchicasin toistamiseen ja kohtaa finaalissa brittiläisen Icenin kello 13.15. Myös finaali striimataan.

  3. Iceni vei lopulta voiton Viimasta tiukassa finaalissa lukemin 15-14. Otson lopullinen sijoitus oli 16. avoimen sarjan 24 joukkueesta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?