9.10.2012 / Ultimaten kesäkausi ja SM-Tour päättyi Helsingissä Brahen kentällä 15.9. Mestaruudet matkasivat jälleen Espooseen, kun Otso vei kirkkaimmat mitalit avoimessa ja Viima naisissa. Lokakuu tuo mukanaan pimeyden, kylmyyden ja sisäultimatekauden, mutta ennen sitä voi vielä vähän muistella mennyttä kesää ja vihreää nurmea.

Naisten MVP:nä eli arvokkaimpana pelaajana palkittiin Jenni Oksanen, avoimesta Roni Hotari ja junioreista Vaasa Saintsin Waltteri Wikström, joka oli mukana kymmenessä Vaasan 12 maalista.

Valokuvasitko kesän SM-Tourilla? Ultimate.fin toimitus julkaisisi oikein mielellään parhaita otoksia kesältä, joten lähetä meille ihmeessä kuvia osoitteeseen toimitus@ultimate.fi. Jos ujostuttaa mutta haluaisit silti nähdä omat kuvasi muiden tykättävänä, voimme julkaista kuvia myös nimettömänä. : )

Lokakuu on Ultimate.fissä valmennuksen teemakuukausi, kun pääsemme tutustumaan tuoreiden suomenmestarivalmentajien Henna Lehtosen ja Ilkka Vaahtorannan taustoihin sekä junioreiden uuden valmennuspäällikön Pasi Roimelan suunnitelmiin.

Alas asti skrollaamalla pääset lukemaan syyskuisen finaalipäivän tunnelmia sekalaiselta joukolta entisiä ja nykyisiä ultimatenpelaajia.

Brahen kentän katsomo täyttyi jälleen ääriään myöten, kun ultimaten SM-finaalit pelattiin Helsingissä. Meneillään naisten finaaliottelu Team-Viima.

 

Hopeamitalisti Teamin Jyri Saarinen lähetti pelin jälkeen kiitokset osteopaatille, jonka ansiosta paikat olivat kunnossa finaalia (ja mm. 3 dyykkikatkoa) varten. Hopeamitali maistui hyvältä. "Hyvän ottelun jälkeen häviö ei haittaa", summasi Jyri.

Viiman kultamitalisti, raksa Pauliina "Pate" Lehtinen iloitsi työvoittona tulleesta mitalista ja kertoi Viiman kauden olleen "koko joukkueen kausi".

Atleticon pronssimitalisti Sanna Leino lähetti kunniaa valmentaja Kaisa Rämölle hyvästä valmentamisesta ja osallisuudesta treeneissä ja koko kauden aikana. Pronssimitali lämmitti sekin: "Oli hyvä lopettaa kausi voittoon."

Otson tuore suomenmestari Juuso Parkkinen iloitsi Otson ensimmäisestä kultamitalista. "Pitkään on pelattu yhdessä, mutta tälle joukkueelle ulkomestaruus on ensimmäinen." Juuso nappasi finaalissa kiinni Roni Hotarin maineikkaan greatest-heiton.

 

EUC:n perustajajäsenet Tuuli Lehto (kesk.) ja Anna-Mari Bruns (oik.) viihtyivät finaalikatsomossa Ultimate.fin "USA:n kirjeenvaihtajan" Hartti Suomelan kanssa. Naiset olivat aikansa ehdottomia tähtipelaajia, ja Tuuli mm. opetti monet nykyisistä Viiman avainpelaajista heittämään.

-AM-

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?