18.10.2012 / Elokuussa alkanut ilmoittautuminen XEUCF:n mixed ja masters-sarjaan päättyi 15.10.2012.

Masters-sarjaan paikkaa haki vain Tampereen UFO. Näin ollen UFO:lle on myönnetty Suomen paikka.

Mixed-sarjaan hakijoita oli kaksi, Vaasa Saints ja UFO. Tästä johtuen edustusoikeuden myöntäminen jää odottamaan EUF:n ilmoitusta Suomelle annettujen paikkojen määrästä. Mikäli paikkoja myönnetään vain yksi, saa edustuspaikan mixedin Sm-kisoissa 2013 paremmin sijoittunut joukkue.

Molempiin sarjoihin on vielä mahdollista ilmoittautua, mikäli paikkoja tulee jakoon enemmän kuin tähän mennessä on osoitettu kiinnostusta. Kiinnostuksensa voi ilmoittaa osoitteeseen: info[at]liitokiekkoliitto.fi.

 

-MS

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?