13.2.2013 / Ultimate.fi-sivustoa uudistetaan kevään 2013 aikana. Sivuston toimivuutta parannetaan, rakennetta yksinkertaistetaan, ja toivottavasti päästään eroon joitakin käyttäjiä vaivanneista ongelmista kuten etusivulle joskus ilmestyvät scroll barit tai valikkojen heittely.

Mikäli sinulla on toiminto tai sisältöidea, jota olet jo pitkään kaivannut Ultimate.fihin, lähetä se toimitukselle sähköpostilla (toimitus(at)ultimate.fi) tai kerro alla kommenteissa. Otamme tärkeimpiä ja suosituimpia kehitysehdotuksia mahdollisuuksien mukaan huomioon. Kerro myös, mikäli sivustolla on jotakin sellaista, mistä et missään tapauksessa halua luopua!

Uudistustyössä ovat mukana Ultimate.fin toimitus, Liiton toiminnanjohtaja Jarna Kalpala, hallituksen puheenjohtaja Mikko Saloila sekä teknisenä vastaavana Kari Tolonen.

-Ultimate.fi / AM

1 KOMMENTTI

 1. Tere,

  Ensin on todettava että ultimate.fi on lajin harrastajamäärään nähden varsin hyvällä tasolla verrattuna monien muiden lajien sivuihin. Eli hyvää työtäjo tähänkin asti, mutta hienoa jos kehittämiseen löytyy potkua.

  Sivu-uudistukseen muutamia toiminnallisia ehdotuksia:
  -Mobiilioptimoidut sivut ml. ja erityisesti pelikone (=otteluohjelmat, tulosket ja tilastot), eli asiat jotka kiinnostavat erityisesti usein pelipaikalla
  -twitter feed artikkeleista, uutisista, pelikonepäivityksistä..
  -pelikone integrointi itse sivuille (ei välttämättä syöttö), yhtenä referenssinä esim. basket.fi

  Ja ehdotuksena pieni growdsourcing esim. beta testaukseen eri selaimilla ja päätelaitteilla.

  TK

 2. Tere Tommi,

  kiitos kehuista ja ehdotuksista. Olemme ottaneet samoja asioita huomioon ja esimerkiksi Pelikoneen tuloksia tulee näkyville etusivulle.

  Tuitterin hyödyntämiseen täytyy tutustua tarkemmin.

  – Arppa

 3. Pikkudetalji vain, mutta vanhoilla liitokiekkoliiton sivuilla oli muistaakseni taulukko, jossa näkyi eri vuosien Suomen mestarit (ainakin ulkokaudelta). Onko tieto jossain tallessa, saisiko sen esille? Tai onko jo esillä, enkä vain löydä?

 4. Täytyy asiaa selvitellä. Sillä välin tuoreemmat mitalistit (1999-2013) löytyvät pelikoneesta (Pelikone –> tilastot).

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?