Seurajoukkueiden maailmanmestaruuskisat pelataan jälleen ensi kesänä. Naisten Masters-sarjaan ollaan jo kasaamassa joukkuetta ja kaikkia kiinnostuneita pyydetään ilmoittamaan itsestään.

-Toivotaan, että kaikki, jotka ovat edes etäisesti kiinnostuneita toiminnasta, liittyisivät yleiseen Masters-naisten Facebook-ryhmään, kertoo yksi projektin jäsenistä Terhi Hänninen.

Kiinnostuneet voivat ilmiantaa itsensä Terhille joko Facebookin välityksellä tai sähköpostilla terhi.a(at)iki.fi. Lisätietoa projektista on luvassa myös Ultimate.fissa, mutta suositeltavaa on aktivoitua mahdollisimman pian. Talven aikana on tarkoitus saada joukkueelle valmentaja sekä aloittaa kisaporukalla treenaaminen.

Muokattu: Terhi Hännisen rooli projektissa.

1 KOMMENTTI

  1. En minä projektista vastaa, kuten ei kukaan vielä tällä hetkellä. Keskustelu on aloitettu ja ihan kivasti on jo löytynyt kiinnostuneita. Lisää porukkaa halutaan mukaan, jotta tällä kerralla varmistetaan joukkueen saaminen kisoihin! Ja jos on kiinnostusta vetää projektia, valmentaa, auttaa organisoimisessa, niin olisi huippua ja näistäkin haluista voi kertoa jo nyt!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?