Ultimatelle on julkaistu uusi treeniopas Ultimate Trainer’s Manual, jossa esitellään yksityiskohtaisesti pelin perusasioita ja jokaiseen asiaan löytyy paljon niitä harjoittavia drillejä. Oppaan laatijan, hollantilaisen Force Elektro -joukkueen valmentajan Hildo Bijlin mukaan opas on tarkoitettu erityisesti aloitteleville ultimatevalmentajille tai harjoitusten vetäjille. Oppaasta saa perustiedot sekä erityisesti runsaasti valmiita harjoitteita, joiden keksiminen on tuoreemmalle harjoitusten vetäjälle tuttu kompastuskivi.

200-sivuista opasta ei ole tarkoitettu luettavaksi kannesta kanteen, vaan sisältö on järjestetty aihepiireittäin, jotta on helppo löytää kulloiseenkin treenien teemaan sopiva harjoite. Opas löytyy sähköisessä muodossa ilmaiseksi Ultimate Trainer’s Manualin Facebook-sivulta.

Lataa Ultimate Trainer’s Manual (suora linkki) >>

Lue Hildo Bijlin haastattelu Get Horizontalin sivuilta (sis. linkkejä muihinkin ultimateoppaisiin) >>

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?