16.8.2013 / Ultimaten Euroopan mestaruussarjan alueellinen alkuturnaus EUCR järjestetään Helsingissä 24.-24.8.2013. (Otteluaikataulu / Schedule and Tulokset /Reults).

Suomi kuuluu Euroopan pohjoiseen alueeseen (N) yhdessä Pohjoismaiden, Baltian ja Venäjän kanssa. Helsingin turnaus toimii pohjoisen alueen karsintaturnauksena. Seurajoukkueiden EM-kilpailujen lopputurnaus xEUCF:n pelataan Ranskassa 26.-29. syyskuuta 2013. Lopputurnaukseen pääsee Helsingin alkuturnauksesta joukkueita seuraavasti: 1 Open-Elite, 3 Open-Challanger, 3 women ja 3 mixed joukkuetta.

Helsingissä mukana pelaamassa ovat seuraavat joukkueet:

Naiset / Women
1. Viima (FIN)
2. Cosmic Girls (RUS)
3. Atletico (FIN)
4. Lemon Grass (RUS)
5. Brilliance (RUS)

 

Miehet / Open
1. Viksjöfors IF (SWE)
2. Otso (FIN)
3. Jupiter (RUS)
4. KFUM Örebro (SWE)
5. Helsinki Team (FIN)
6. Raging Seagulls Disc Club (SWE)
7. Sokol (RUS)
8. LuckyGrass (RUS)
9. Dolgorukiye Moscow (RUS)
Mixed
1. Vaasa Saints (FIN)
2. UFO Tampere (FIN)
3. Salaspils FK (LAT)
4. Ultimate Decision (LAT)
5. Bivni (RUS)
6. Sexy Legs (EST)
7. Flying Steps (RUS)
8. Sky Pro (RUS)
9. Jeans Team (NOR)

1 KOMMENTTI

 1. Noinkohan ne tulokset on vieläkään oikein. Jos Jupiter hävisi 3-4 -pelin VIF:lle, niin silloinhan nelospaikka menee Sokolille. Jos taas Jupiter oli finaalissa, niin kuin vielä sunnuntaina pelikoneessa luki, niin nelospaikalla oli oikeesti Örebro ja olisi pitänyt pelata 4 vs. 5 -pelastusmatsi, jos oikein ymmärrän. Naiset ja Mixed ilmeisesti on oikein?

 2. Heippa

  Finaalissa pelasi Otso ja Örebro. Pronssipelissä pelasi Jupiter ja VIF. Otso voitti finaalin ja VIF pronssipelin. Jupiter oli näin 4 ja Sokol 5, jolloin heidän olisi pitänyt pelata recovery game. Koska joukkueet olivat jo kohdanneet aikaisemmin niin peliä ei pelattu, vaan Sokol sai automaattisesti finaalipaikan. Pelikoneessa on siis todelliset tulokset ilman recovey peliä.

  Sokol oli kuitenkin ilmoittaunut jo ennen EUCR turnausta, ettei lähde finaaleihin ja näin finaalipaikka meni Jupiterille. Jupiter puolestaan ilmoitti eilen ettei lähde Ranskaan ja nyt odotellaan Seagullsin vastausta siitä ottavatko he finaalipaikan vastaan. Pelikoneessa on siis todelliset tulokset ilman recovey peliä.

  Sekavaa, mutta toivottavasti tämä Otto vastasi kysymykseesi.

  Ps. Ile mä en vaan jaksanu syöttää kirjaamattomia tuloksia enää su iltana pelikoneeseen. 🙂 Pöytäkirjoja syötetään myös parhaillaan.

 3. Koskas viimeks on suomalainen joukkue voittanu kansainvälisen turnauksen?? Kuulin huhuu, et ois aika kauan edellisestä…

 4. Kiitos Jarna vastauksesta, nyt on ihan selkeää. Ja kun tarkemmin ajattelen, niin saattaa olla, että tieto Jupiterilta finaalissa tuli puskaradiosta eikä netistä. Joka tapauksessa nyt tilanne on selkeä. Vähän surullistahan tuo kieltäytyminen tosin on.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?