Turku Terrorin perinteikäs rantaturnaus Yyteri Beach Ultimate jää tänä vuonna järjestämättä. Turnauksen kotisivujen mukaan turnaus on loman tarpeessa, mutta palaa virkistäytyneenä ensi vuonna.

Järjestäjiin kuuluva Tinja Heimo kertoo isojen kansainvälisten turnausten sekä Suomen tourien rytmittävän ultimatekesän melko tiiviiksi. Koululaisten kesäloman aloittava viikonloppu koettiin myös hankalaksi vaihtoehdoksi ja heinäkuu on ollut Yyterissä täyteen varattu jo viime keväästä alkaen.

Viime vuonna voittoa juhli BANZUKE. Kuva: Jani Rutanen
Viime vuonna voittoa juhli BANZUKE. Kuva: Jani Rutanen

– Näistä syistä johtuen YBU:lle ei saatu rukattua sopivaa ajankohtaa. Missään nimessä syynä ei ole järjestäjien loman tarve, vaikka turnaus nyt lomaileekin. Pyörittelimme ajatusta turnauksen järjestämisestä kesäkuun alussa, mutta todennäköisesti valtaosa järjestäjistä on muilla mailla tuohon aikaan, Heimo selventää.

– Siksi päätimme antaa ideoiden hautua ja palata entistä upeamman tapahtuman kanssa kesällä 2015. Toivottavasti silloin kaikki Yyterinjanoiset pelurit ovat malttamattomasti osallistumassa turnaukseen taas – me järjestäjät ainakin jo odotamme tuota yhtä kesän kohokohtaa!

YBU:n kotisivuille pääset tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?