UFOkiekotViime talvena tamperelaiset edustivat naisten sarjassa kahdella joukkueella ja tuloksena oli viides ja seitsemäs sija. Kuluvalle kaudelle UFO asettikin tavoitteen parantaa entisestään ja tähtäin asetettiin pronssille. Viimeisellä Tourilla joukkue kuitenkin kamppailee B-sarjassa.

Joukkueen valmentajaringin mukaan viime turnauksissa ei ole ollut tarpeeksi kokeneita pelaajia, minkä vuoksi pelin taso on ollut ailahtelevaista. Seuran runkopelaajista osa on siirtynyt (sisäkauden ajaksi) muihin joukkueisiin ja osa on jättänyt pelaamatta muista syistä.

UFOn naiset harjoittelevat myös aktiivisesti kesän seurajoukkueiden MM-kisoihin Leccoon, minkä vuoksi talvikaudesta on muodostunut ikäänkuin ”välikausi”.

– Tauolla olevat pelaajat ovat edelleen mukana toiminnassa ja keskittyvät fyssetreenaukseen ja ensi
kesään, joukkueesta viestitetään.

– Kauden alussa lopulta mukaan oli ilmoittautunut 1,5 joukkueellista pelaajia. Sen sijaan, että olisi suoritettu karsintaa, muutamat pelaajat siirtyi talveksi toisiin joukkueisiin, joissa oli pelaajapulaa. Näin saatiin naisten sarjaan lisää joukkueita ja kaikille peliaikaa. Uusia pelaajia tarvitaan jatkuvasti ja harvoin vaihtopenkillä kehittyy enemmän kuin pelikentillä.

Tavoite viimeiselle Tourille on napata riittävästi pisteitä 5. sijan saamiseksi yhteispisteissä.

UFOn naisten etenemistä kohti seurajoukkueiden MM-kisoja voi seurata joukkueen Facebookista.

Terror tamperelaisten tilalle

Turku Terror pelasi Tour 2:lla vahvasti voittamalla jokaisen ottelunsa ansaiten paikan ylimpään sarjaan viimeiselle Tourille. Terrorin pelaaja Laura Pienihäkkinen johtaa naisten pistepörssiä 36 syötöllä 26 maalilla.

A-sarjassa vahvimmin esiintyi Atletico, joka puristi tiukan 15-14 voiton lohkokakkoseksi jääneestä Viimasta. Kolmannen sijan otti kokeneistä helsinkiläisistä koostuva TeamTurpo, kun neljänneksi jäi nuorempia seuratovereita sisältävä Team.

Aikataulut viimeiselle Tourille ovat tuttuun tapaan nähtävissä Pelikoneessa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?