WUCC2014_no_games_sunday_c_gethorizontal
Kisaviestintää WUCC-organisaation tapaan. Pelien perumisesta ensimmäinen ilmoitus oli kisakeskuksen seinällä näin. Kuva: GetHorizontal.

Seurajoukkueiden MM-kisat käynnistettiin lauantai-iltapäivänä poutaisessa säässä avajaisilla ja mixed-sarjan yhdellä ottelulla Leccon stadionilla, mutta ilta toi tullessaan ikäviä uutisia: ensimmäisen virallisen pelipäivän sunnuntain kaikki pelit on peruttu kenttien tulvimisen vuoksi.

Leccossa on satanut jo viikkokausia epätavallisen paljon, ja lauantaiaamuna Leccon peittivät jälleen raskaat sadepilvet, eikä vettä olla saatu kentiltä pois riittävästi, jotta ne olisivat pelikunnossa sunnuntaina.

WUCC-organisaation virallisen tweetin mukaan sunnuntain pelit siirtyvät tiistaille ja maanantain pelit säilyvät ennallaan. Alkulohkojen otteluita pelataan kaikissa sarjoissa siis vain eri järjestyksessä.

Loppuviikosta (ainakin) yhden pelipäivän peruminen tarkoittaa kuitenkin pakostikin useampien pelien mahduttamista päiviin – kenties lyhennettyinä – ja myös formaattimuutoksia, varsinkin jos taukopäiviä tulee useampia.

Norjan ilmatieteen laitos yr.no lupaa Leccoon sunnuntai-illaksi sadetta sekä jälleen tiistaiksi ja keskiviikoksi sadetta, joten kovin lupaavalta kelit eivät loppuviikko ajatellen näytä.

Ultimate.fi on paikan päällä Leccossa ja raportoi WUCC2014:stä tapahtumien edetessä.

Kisalinkit

Ultimate.fin MM-uutiset

WUCC2014 kisasivut & Facebook-sivut & Twitter

WUCC2014 peliaikataulut (PDF)

Pelit netissä: Skyd-nettistriimi (Ma 4.8. klo 13 (CEST) Otso kohtaa Australian mestarin Colonyn! Otson ottelu on maksullinen, lisätiedot maksamisesta Skydin sivuilta.)

Leccoed – kun kaikki menee päin leccoa…

Suomen edustusjoukkueet WUCC2014:ssä

Avoin: Otso
Naiset: Atletico ja UFO. Lisäksi suomalaisia pelaa saksalaisessa U de Cologne -joukkueessa.
Mixed: Saints
Avoimen masters: UFO
Naisten masters: Welldone

 

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?