WUCC2014_Welldone_ja_FunkyMasters
Welldone sijoittui WUCC:ssa viidenneksi. Kuvassa joukkue pinkissä peliasussa Funky Masters -joukkueen kanssa. Kuva: Welldonen twitter-feedi.

Torstai oli WUCC2014-turnauksen tähän mennessä helteisin päivä, mutta ukkosilta vältyttiin jälleen. Päivän paahtavassa kuumuudessa La Poncian kentillä ratkottiin sijoituspelien asetelmat kaikissa muissa paitsi naisten masters-sarjassa, joka suomalaisen Welldonen osalta päättyi jo tänään, kun sijoituspelit pelataan vain sijoilla 1.-4. Welldonelle historiallinen 5. sija, sillä naisten masters-sarja järjestettiin ensimmäistä kertaa seurajoukkueiden MM-tasolla.

Tässä sijoitukset, joita muille suomalaisjoukkueille on perjantaina eli viimeisenä turnauspäivänä luvassa:

UFO Masters 5.-8.
Saints 29.-32.
Atletico 15.-16.
UFO 28.-32.
Otso 33.-40.

Suomen joukkueiden kisasähkeet: Torstai

Welldone

”Welldonen pelikaava oli, että päivän ekasta pelistä voitto ja iltamatsista häviö. Ja voitto tuli Kolumbian Guacamayoista 15-9. Turnauksen viimeinen vastustaja oli kanadalainen Vintage, ja neukkuun tuli kunnolla 5-15. Nyt on meidän osalta pelit ohi ja mikäli ei ylläreitä tule, niin Welldone tekee historiaa sijoittumalla viidenneksi ensimmäisessä seurajoukkueiden MM-kisojen naisten masters-sarjassa EVER!”

UFO Masters

”UFO mastersin päivän ainoa ottelu oli paikasta neljän parhaan joukkoon amerikkalaista Boneyardia vastaan. UFO teki väsyneenä virheitä, kun taas amerikkalaiset suorittivat varmemmin. Helteisen ottelun loppulukemat olivat luokkaa 8-17. UFO masters pelaa perjantaina kaksi peliä sijoista 5.-8., ja ensin vastassa on jo alkusarjassa kaadettu Japanin Vigi.”

Vaasa Saints

”Hävittiin brittien Royal Goaltimate Societylle 12-17. Tänään pelattiinkin 17 pisteeseen ja 100 minuuttia. Puoliajalle mentiin brittejä vastaan 8-9-tappioasemassa, mutta tokalla puoliajalla päästettiin britit karkuun. Huomenna kaksi peliä, mahdolliset sijoitukset 29.-32. Flunssa-aalto vähän jyllää joukkueessa…”

Atletico

”Tico-Fusion 7-15. Alkupeli oli tasaista vääntöä. Peli jo parempaa ja välillä kiekko kulki hienosti, mutta menetyksistää Fusion skorasi hyvin. Tico – Cosmic Girls 12-16: tiukkaa vääntöä oli, oltiin 4-7-tappiolla ja vietiin silti puoliaika. Puoliajan jälkeen tuli pieni notkahdus ja muutama menetys, jotka veivät Cosmicit johtoon mitä ei enää saatu kurottua. Huomenna siis pelataan sijoista 15-16.”

UFO

”Ufon naiset saivat aamulla turnauksen ensimmäisen voittonsa Slovakian Lay D’s –joukkueesta, ja ai että maistuikin makealta! Tapa, jolla voitto tuli oli suorastaan ufomainen, sillä mastersien mallia seuraten tultiin takaa rinnalle ja vietiin viimeinen piste tilanteessa 14-14. Toisessa pelissä pelattiin jo sijoituspelejä 17 pisteeseen, ja vastassa Australian kakkosjoukkue Rogue. Rogue pelasi virheetöntä peruspeliä, kun taas UFOn hyökkäyksen jalka jo painoi, eikä maaleja saatu tehtyä riittävää tahtia. Voitto Roguelle 11-17. Huomenna yritetään välttää jumbofinaali ottamalla aamupelistä voitto.”

Otso

”Otson päivän ainoa ottelu oli unkarilaista Lezer Pavakia vastaan. Otson flow kulki hyvin, kiekko liikkui ja pitkät osuivat kohdilleen. Pisteitä vaihdettiin tasatahtiin, kunnes toisella puoliajalla Otso repäisi muutaman pisteen johdon. Ottelu päättyi lopulta Otsolle 17-14.”

Kisalinkit

Ultimate.fin MM-uutiset

WUCC2014 kisasivut & Facebook-sivut & Twitter

Pelien tulokset (Ultiorganizer)

Pelit netissä: Skyd-nettistriimi 

Leccoed – kun kaikki menee päin leccoa…

Suomen edustusjoukkueet WUCC2014:ssä

Avoin: Otso
Naiset: Atletico ja UFO. Lisäksi suomalaisia pelaa saksalaisessa U de Cologne -joukkueessa.
Mixed: Saints
Avoimen masters: UFO
Naisten masters: Welldone

Lisäksi suomalaisia pelaa saksalaisessa naisten U de Cologne -joukkueessa sekä mm. Slovakian mixed-joukkueessa sekä Ruotsin E6:ssa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?