1.10.2014 / Hallisarja 2014-15 pelataan jälleen tour-muotoisena. Hallitourilla kaikki joukkueet jaetaan tasolohkoihin. Tasolohkoissa joukkueet pelaavat keskenään yhden round robinin per hallitour ja sen jälkeen sarjatason paras joukkue siirtyy ylemmälle tasolle ja sarjatason viimeinen joukkue putoaa alemmalle sarjatasolle. Joukkueet voivat myös osallistua projektijoukkueina hallitour-turnauksiin, mutta tällöin joukkue ei voi nousta sarjatasolla ylöspäin.

 

Ultimaten hallisarjaan ilmoittautuminen alkaa 1.10.2014 ja päättyy sunnuntaina 19.10.2014.

Joukkueet voivat ilmoittautua yksittäisille toureille myös 19.10.2014 jälkeen.

 

Ilmoittautumiset 1.10 alkaen ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA, tai sähköpostilla osoitteeseen: sarjavastaava@liitokiekkoliitto.fi

 

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä:
– Joukkueen nimi
– Seura
– Yhteyshenkilö: nimi, sähköposti ja puhelinnumero.
– Joukkuevastaavan pelikonetunnukset (voi olla useita)
– Mille toureille joukkue on osallistumassa (1, 2 ja 3)
– Sarjataso/seedaustoive, jos seuralla on useita joukkueita.

 

Sarjavastaavat kuittaavat kaikki ilmoitukset vastaanotetuksi. Jos et saa kuittausta ilmoittautumisesta parin päivän sisällä, laita vielä varmistusviesti että onhan ilmoittautuminen tullut perille.

1 KOMMENTTI

  1. Onko talvellakin mahdollista ilmoittautua toureille vasta lähempänä tourin ajankohtaa vai pitääkö jo nyt tietää jokaisen tourin osalta, että osallistummeko? Kysyn, koska emme uskalla sitoutua vielä kaikille toureille, vaan haluaisimme katsoa pelaajatilannetta lähempänä kunkin tourin ajankohtaa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?