Ensi kesänä 27.7.–2.8.2015 järjestetään ultimaten EM-kisat Kööpenhaminassa, Tanskassa. Nyt on aika käynnistää projekti Suomen edustusjoukkueelle mixed-sarjassa.

Kuvaaja Mikko LehtolaMixed-maajoukkueprojekti polkaistaan käyntiin harjoittelun osalta vielä tämän vuoden puolella yhteisellä harjoitusleirillä. Projekti tulee sisältämään harjoitusleirejä sekä -turnauksia ja itsenäistä harjoittelua. Lisäksi projektissa kiinnitetään huomiota pelaajien ryhmäytymiseen. Joukkueen tavoite EM-kisojen osalta muodostetaan yhdessä joukkuelaisten kanssa, kun lopulliset pelaajavalinnat on tehty. Lähtökohtaisesti tavoite on parantaa aiempaa menestystä.

Joukkueen valmennustiimissä ovat Teemu Kalliokoski, Laura Lappalainen ja Jyri Saarinen. Junioreina lajin aloittaneelle kolmikolle on kertynyt otteluita kansainvälisillä ja valtakunnallisilla kentillä niin mixed-sarjassa kuin muissakin sarjoissa. Teemu ja Laura ovat viimeiset kaksi vuotta luotsanneet Vaasa Saintsin mixed-joukkuetta seurajoukkueiden EM- ja MM-kisaprojektissa.

Kuka voi hakea?

Haemme rinkiin niin kokeneita pelaajia kuin uusia lupauksia. Odotamme sinulta sitoutumista yhdessä sovittuihin tavoitteisiin ja halua kehittää sekä itseäsi että joukkuetta. Voit ilmoittautua mixed-rinkiin vaikka pyrkisit myös muihin maajoukkueisiin, sillä edellytyksellä että osallistut myös mixedin harjoitusleireille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.10. mennessä sähköpostilla osoitteeseen lauralilli.lappalainen@gmail.com. Ilmoittautuessa kerro nimesi ja kotipaikkakuntasi (leirien sijaintien suunnittelun takia), sekä se, oletko mukana muiden sarjojen maajoukkueringeissä ja mikä sarja on ensisijainen tavoitteesi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?