Mixed_EMMixed-maajoukkuerinki aloittaa harjoittelun ensimmäisellä harjoitusleirillä Hämeenlinnassa lauantaina 8. marraskuuta. Leiri käynnistää yhdeksän kuukauden projektin, jonka tähtäimenä on ultimaten EM-kilpailut heinä-elokuun vaihteessa Kööpenhaminassa, Tanskassa. Mixed-projektiin on kohdistunut paljon mielenkiintoa, joten valmennustiimi Laura Lappalainen, Teemu Kalliokoski ja Jyri Saarinen päätti antaa vastauksia mahdollisesti heränneisiin kysymyksiin.

“Kaksi koutsia Vaasasta, onko tää joku Vaasa-projekti?”

Mixed-maajoukkue on Suomen edustusjoukkue, eikä joukkuetta rakenneta minkään seurajoukkueen ympärille. Ringissä on pelaajia kaikkialta Suomesta, ilmoittautuneita on muun muassa Turusta, Tampereelta, Helsingistä, Espoosta, Lahdesta, Kuopiosta, Vaasasta ja Oulusta.

“Eka leiri Hämeenlinnassa. Onko kyseessä joku pk-seudun pelaajien oma juttu?”

Kokeneina pitkänmatkalaisina pyrimme ottamaan leirien suunnittelussa huomioon sen, että eri puolilta Suomea pystyy järkevästi osallistumaan harjoitteluun. Hallitilanteen ollessa mikä on, emme pääse ideaalitilanteeseen, mutta teemme parhaamme.

“Joukkueeni ei ole SM-sarjan kärkikaartia, voinko lähteä mukaan?”

Etsimme sopivia yksilöitä, emme ole kiinnostuneita edustamastasi seurasta. Jos uskot omiin taitoihisi, niin mekin uskomme sinuun. Maajoukkueleirit ovat hyvä tilaisuus kehittää itseäsi pelaajana ja hankkia uusia näkökulmia vietäväksi kotiseuraan.

“Mixed-pelaaminen ei ole tuttua, mitä siitä saa irti?”

Kova mixed-pelaaminen on monelle pelaajalle uusi aluevaltaus. Mixed tarjoaa mahdollisuuden löytää tutusta lajista uusi näkökulma ja kehittää itseään pelaajana.

“En pääse ekalle leirille, voinko ilmoittautua rinkiin mukaan?”

Lähtökohtaisesti odotamme osallistumista kaikkiin harjoitustapahtumiin. Aina tämä ei ole hyvistä syistä mahdollista, joten ensimmäisen leirin missaaminen ei ole este ilmoittautumiselle rinkiin.

Ilmoittautuminen rinkiin

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen lauralilli.lappalainen(at)gmail.com. Toivomme ilmoittautumisia mahdollisimman pian (31.10. mennessä), mutta jos kiinnostus herää sen jälkeen voit ottaa yhteyttä ja tiedustella tilannetta. Ilmoittautuessa kerro nimesi ja kotipaikkakuntasi (leirien sijaintien suunnittelun takia), sekä se, oletko mukana muiden sarjojen maajoukkueringeissä ja mikä sarja on ensisijainen tavoitteesi.

Voit ilmoittautua mixed-rinkiin, vaikka olisit mukana muissa maajoukkueringeissä sillä edellytyksellä, että osallistut myös mixedin harjoitteluun. Mixed-maajoukkueringin ensimmäinen harjoitusleiri on Hämeenlinnan Säästöpankki-areenalla lauantaina 8.11. klo 10:00–16:30.

Teksti ja kuva: Laura Lappalainen.

1 KOMMENTTI

  1. Nimet päivitetty juttuun. Päätoimittaja katseli vain tekstin kirjoittajan nimeä eikä tajunnut lisätä nimiä jutun alkuun, pahoittelut.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?