Screen shot 2015-03-14 at 10.36.13Halliultimaten Suomen mestaruudet ratkotaan lauantaina 21.3. Pasilan urheilutalolla Helsingissä. Tervetuloa katsomaan huipputason sisäultimatea!

Finaaleja on myös mahdollista seurata livestreamin välityksellä kotisohvalta. Tykkää Ultimate.fin Facebook-sivusta, ja löydät sivulta linkin livestreamiin finaalipäivänä.

Finaalitapahtumassa pelataan avoimen, naisten ja junioreiden finaaliottelut sekä avoimen ja naisten sarjan pronssiottelut. Päivä käynnistyy naisten ja miesten pronssipeleillä klo 15 ja 16. Viideltä vuorossa on juniorisarjan finaali, kuudelta naisten finaali ja seitsemältä miesten sarjan finaali.

Naisten finaalissa kentällä nähdään tuttu taistelupari, moninkertaiset Suomen mestarit Atletico ja Viima. Avoimessa Vaasa Saints on parin viime kauden aikana kivunnut haastamaan Suomen ultimatekenttiä suvereenisti hallinneen Otson. Nyt nähdään, onnistuuko Saints tänä vuonna kaatamaan finaalissa Espoon karhun. Avoimen pronssipelissä nähdään uuden nousun halliultimaten kärkikahinoihin tehnyt Turku Terror sekä Lempäälän Kisa. Naisten pronssissa vastakkain ovat Helsinki Teamin masters-painotteinen Team Rusa sekä pronssipeleissä usein nähty Tampereen UFO. Junioreiden finaalissa kohtaavat Helsingin Team Tarmo sekä useita juniorimestaruuksia kerännyt Lempäälän Kisa.

Finaalibileitä ultimatekansa kokoontuu illalla juhlimaan Helsinkiin ravintola Kokomoon, K18.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?