EUC2015_Copenhagen_logoKööpenhaminan EM-kisoissa pelataan tehdään historiaa heinäkuussa, kun EM-tasolla pelataan ensimmäistä kertaa naisten masters-sarjassa. Suomen naisten masters-maajoukkue on nyt koonnut rivinsä, ja seuraavat aikuiset naiset lähtevät heinäkuussa Kööpenhaminan EM-kisoihin pelaamaan kovaa.

Masters-sarjan ikäraja on naisissa 30 vuotta. Sarja on uusi ja ”verrytellyt” muutamissa arvokisoissa tätä ennen, mm. rantaultimaten MM-kisoissa Dubaissa sekä Leccon seurajoukkuekisoissa. Tähän mennessä osanotto on kuitenkin ollut sen verran harvalukuista, että ilo sarjan toteutumisesta ylipäänsä on mennyt kovan tason tavoittelemisen edelle. Nähdäänkö nyt Kööpenhaminassa ensimmäistä kertaa kautta linjan kovatasoinen naisten masters-sarja? Siitä lähtee Suomenkin joukkue ottamaan selvää. Vastusta on luvassa ainakin Iso-Britanniasta, joka on yksi kovimmista ennakkosuosikeista.

Suomen naisten masters-maajoukkue 2015

Valmennus: Marja Elonheimo, Heidi Malinen ja Pirjo Hästbacka

Minna Kasurinen
Julia Jouhki
Riikka Lindholm
Kaisa Rämö
Sonja Perttula
Terhi Hänninen
Maija Lappalainen
Kukka-Maaria Hietaniemi
Ella Niini
Tarja Moilanen
Marjaana Peltoniemi
Johanna Ujainen
Marina Kuusivaara
Pirjo Hästbacka
Tiina Rättö
Hanna Neuvo
Sonja Sahlsten
Anna-Kaisa Antinoja
Hanna Pesola
Pauliina Kääntee

 

1 KOMMENTTI

  1. He olivat nuoruuteni ihanteita, nykyisin sankareita. Jokainen heitto ja kanttaus räväkkyydessään muistuttaa hetkistä jolloin heittäytyminen oli arkea ja takaa tultiin ohi, kuin tundran peto nälkäinen, ja saalis, jonka kantaa ei kyselty, huoahti vasta häviön hetkellä. Tsemppiä aikuiset naiset. Kaiken te jaatte, toiasinne tukekaatte.
    Aikuinen nainen tuntee arvon mestaruuden.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?