Juniorijaosto haluaa laajentua ja parantaa liiton junioreille tarjoamia palveluja. Juniorijaosto ei kuitenkaan voi toimia, elleivät jäsenet itse tuota haluamiaan palveluja. Juniorijaoston kokoukset ovat avoimia kaikille ja jaosto kokoontuu seuraavan kerran 28.5 kello 17.30 Valo-talolla Pasilassa. Mikäli et pääse paikalle, ei huolta, sillä myös etäyhteys onnistuu esimerkiksi Skypen kautta.

Kannattaa myös muistaa, että kaikkiin tehtäviin saa apua muilta jaostolaisilta, joten minkään tehtävän kanssa ei jää koskaan yksin.

Some-vastaava:

Some-vastaavan tehtävänä on päivittää jaoston Facebook-tiliä käynnissä olevista tapahtumista ja informoida tulevista tapahtumista.

Hietsu beach ultimate -turnauksen junnusarjan organisaattori:

HBU on liiton järjestämä aloittelijoille suunnattu beachultimate turnaus, joka kerää vuosittain merkittävän osallistujamäärän. HBU:ssa on järjestetty muutamana vuotena juniorisarja pääturnauksen rinnalla, mutta viime vuosina se on puuttunut organisaattorin puutteen vuoksi. HBU-organisaattorin tehtävänä on ottaa vastaan joukkueilmoittautumiset, olla mukana HBU:n vapaaehtoisten hankinnassa sekä suunnitella turnausaikataulut.

Juniorisarjavastaava:

Juniorisarja on seurojen itsensä järjestämä harjoitusturnausten sarja. Sarja on kerännyt pääsääntöisesti 3-4 joukkuetta Etelä-Suomesta. Juniorisarjavastaavan tehtävänä on hoitaa sarjan aloitus ja ilmoittautumisten kerääminen. Joukkueet hoitavat itse pelipäivien sopimisen, hallien varaamisen (esim. pidennetty treenivuoro) ja aikataulut.

Junioriturnausvastaava:

Suomessa ja ulkomailla tapahtuvien junioriturnausten selvitys ja niistä seuroille informoiminen esimerkiksi kalenterimuodossa.

Mikäli olet kiinnostunut tekemään jotain muuta jaostossa, ota rohkeasti yhteyttä juniorijaosto(at)liitokiekkoliitto.fi.

Pähkinänkuoressa:

Mitä: Avoimia tehtäviä jaostossa
Milloin: Jaoston kokous 28.5. kello 17.30 Valo-talolla Pasilassa tai etäyhteydellä
Miksi: Koska me tarvitsemme juuri sinua!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?