Suomen ultimatekesän huipentuma, SM-finaalipäivä, pelataan tulevana lauantaina 19. syyskuuta tutulla Brahenkentällä. Ketkä kisaavat kirkkaimmasta mitalista, miten otteluita voi seurata ja mitä ohjelmaa päivä tarjoaa? Lue, niin tiedät.

Miesten sarja

Kesän kolmas ja viimeinen Tour pelattiin Oulussa 29.-30.8. Avoimen finaalipaikan oli varmistanut jo espoolainen Otso, mutta helsinkiläisellä Teamilla ja Tampereen UFOlla oli vielä mahdollisuudet viedä pistekakkoselta Sipoon ja Turun yhdistelmäjoukkueelta SOS-Terrorilta. Haastajajoukkueiden kovasta yrityksestä huolimatta näin ei kuitenkaan käynyt. Otso ja SOS-Terror kohtasivat ensimmäisen turnauksen tapaan toisensa finaalissa, jossa Otso karkasi heti neljän pisteen karkumatkalle. ”Turpoolaiset” palasivat vielä 6-4 kantaan, mutta kenraaliharjoituksen ja Tour 3:n voitto meni Otsolle lukemin 15-8. Pronssiottelu päättyi samoilla numeroilla Teamin eduksi UFOa vastaan. Turnauksen tilastot ja muut sijoitukset Pelikoneesta täältä. >>

Naisten sarja

Espoolainen Atletico on tänä kesänä tottunut voittamaan. Joukkue ei ole hävinnyt vielä otteluakaan eikä Oulun Tour ollut poikkeus. Alkulohkon voiton jälkeen ”kottaraiset” päihittivät Helsinki Ultimaten semifinaalissa 15-9. Toisessa alkulohkossa hallinnut UFO oli vakuuttava myös semifinaalissa, Espoon toista naisjoukkuetta, Viimaa vastaan 15-4-voitolla. Tourin finaalissa Atletico tuli kuitenkin lujaa ja karkasi 5-0-johtoon. Avoimen ottelun tapaan tilanne kaveni vielä kahden pisteen eroksi, mutta toisella puoliajalla Atletico karkasi ja otti turnauksen nimiinsä 13-6. Pronssiottelussa Helsinki Ultimate sulki Viiman täysin ja 15-4-tuloksella ansaitsi kolmannen sijan. Naisten sarjan eteneminen myös nähtävissä Pelikoneessa. >>

U19-juniorien sarja

Juniorien SM-kisat järjesti Toijalan T.U.F.F. 5.-6. syyskuuta. Lempäälän Kisan ykkös- ja kakkosjoukkueet pelasivat viikonlopun oman tasonsa mukaisesti ja voitti kaikki ottelunsa. LeKin vahvan juniorityö on tuottanut mestarijoukkueita jo useamman vuoden ajan, mutta haastajat ovat tulleet muista seuroista. Tänä vuonna niin ei käynyt ja toisilleen tutut kasvot saavat tilaisuuden osoittaa kykynsä finaalipäivän yleisön edessä. Pronssille ylsi tänä kesänä Vihdin Rennot Heittelijät, joka kaatoi ratkaisevassa ottelussa espoolais-helsinkiläisen PeeKoon. Turnauksen tapahtumat näet Pelikoneesta. >>

Finaalipäivän aikataulu

Naisten pronssi Helsinki Ultimate, Helsinki – Viima, Espoo klo 10.00 Otteluennakko. >>
Miesten pronssi Team, Helsinki – UFO, Tampere klo 11.30 Otteluennakko. >>
Juniorien finaali Lempäälän Kisa 1, Lempäälä – Lempäälän Kisa 2, Lempäälä klo 13.00 Otteluennakko. >>
Naisten finaali Atletico, Espoo – UFO, Tampere klo 15.00 Otteluennakko. >>
Miesten finaali Otso, Espoo – SOS-Terror, Sipoo-Turku klo 17.00 Otteluennakko. >>
(Palkintojen jako klo 18.30-19.00)

Pelipaikkana Helsingin Brahenkenttä osoitteessa Helsinginkatu 25a, 00510 Helsinki. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja on tarkoitettu kaikenikäsille. Finaalipäivänä järjestetään myös yleisölle avoin kilpailu.

Finaaliraportti täällä! >>

Näin katsot ultimaten SM-finaaleita

Elisa Viihteessä otteluita voi katsoa fanseat-kanavilta, jotka sisältyvät tällä hetkellä Elisa Viihde-palvelun peruskuukausimaksuun.

– Lisätietoa Elisa Viihteestä löytyy täältä: https://elisa.fi/viihde/esittely/

Ottelut on katsottavissa suorana ja tallenteina joko verkossa www.fanseat.com tai vaihtoehtoisesti Android-sovelluksella, jonka voi ladata täältä: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fanseat&hl=fi

– Palvelu vaatii rekisteröitymisen sekä luottokortin tai PayPal-tilin tiedot. Rekisteröidyttyä palvelua voi käyttää veloituksetta ensimmäisen kuukauden, jonka jälkeen palvelu maksaa 7,99€ / kk (ei määräaikaisuutta)

Finaalipäivän Facebook-tapahtumahttps://www.facebook.com/events/479417665564832/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?