Ultimaten Kööpenhaminan EM-kisat esittänyt Elisa Viihde lähettää lauantaina kaikki finaalipäivän ottelut. Lue ohjeet, miten sinäkin pystyt katsomaan Suomen kovimpien joukkueiden otteita Brahenkentällä!

– Lajin sisältä ja asiakkailtamme on tullut paljon positiivista palautetta EM-kisoista, Elisan Business Manager Ilkka Vanala kertoo.

– Se oli meille arvokasta kokemusta kansainvälisen tuotannon toteuttamisesta. Kisoja oli hauska tehdä ja katsoa. Minulle oli positiivinen yllätys, että ultimate on erittäin mukaansa tempaava tv-laji. Sitä on todella mukava katsoa, vaikka seuraaminen vaatiikin hieman sääntöopiskelua, kun ei ole tuomareita viheltämässä, hän jatkaa.

– En näe mitään estettä sille, etteikö ultimatea voitaisi esittää jatkossakin, Vanala pohtii tulevaisuudesta.

Näin katsot ultimaten SM-finaaleita

Elisa Viihteessä otteluita voi katsoa fanseat-kanavilta, jotka sisältyvät tällä hetkellä Elisa Viihde-palvelun peruskuukausimaksuun.

– Lisätietoa Elisa Viihteestä löytyy täältä: https://elisa.fi/viihde/esittely/

Ottelut on katsottavissa suorana ja tallenteina joko verkossa www.fanseat.com tai vaihtoehtoisesti Android-sovelluksella, jonka voi ladata täältä: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fanseat&hl=fi

– Palvelu vaatii rekisteröitymisen sekä luottokortin tai PayPal-tilin tiedot. Rekisteröidyttyä palvelua voi käyttää veloituksetta ensimmäisen kuukauden, jonka jälkeen palvelu maksaa 7,99€ / kk (ei määräaikaisuutta)

Finaalipäivän aikataulu

Naisten pronssi Helsinki Ultimate, Helsinki – Viima, Espoo klo 10.00 Otteluennakko. >>
Avoimen pronssi Team, Helsinki – UFO, Tampere klo 11.30
Junnujen finaali Lempäälän Kisa 1, Lempäälä – Lempäälän Kisa 2, Lempäälä klo 13.00
Naisten finaali Atletico, Espoo – UFO, Tampere klo 15.00
Avoimen finaali Otso, Espoo – SOS-Terror, Sipoo-Turku klo 17.00

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?