Ultimatejaosto uudistuu. Jatkossa seura tai joukkue voi toimittaa sarjatoimintaa koskevaa palautetta ja ideoita jaostolle ja liitolle ainoastaan oman jaostoedustajansa kautta. Jaostoedustajat ilmoitetaan liitolle jutusta löytyvän linkin kautta.

Liitossa on tapahtunut henkilövaihdoksia Jarna Kalpalan siirryttyä toiminnanjohtajan tehtävistä uusiin haasteisiin. Lokakuun aikana liiton toimistolla aloitti uusi toiminnanjohtaja Tanja Tuominen. Toiminnanjohtajan lisäksi liitto on palkannut Elisa Pursiaisen juniorivastaavaksi. Voitte tutustua uusiin työntekijöihin myöhemmin Ultimate.fi:ssä julkaistavassa jutussa.

Samalla kun henkilöstö vaihtuu, myös muita liiton rakenteita uudistetaan. Tällä hetkellä liiton ultimatejaostolla on liiton sääntöjen mukaan keskeinen rooli sarjatoimintaa koskevassa keskustelussa ja päätöksenteossa. Nykyinen jaosto on kuitenkin ollut  passiivinen ja edustanut muutenkin kapeaa osaa lajin seuroja. Tästä johtuen jaostoa on päätetty uudistaa.

Ultimatejaoston toimintaan voi jatkossa osallistua vain oman seura-/joukkue-edustajan kautta

Jatkossa jaosto tulee koostumaan seurojen nimeämistä edustajista ja seurat voivat itse vaihtaa omaa edustajaansa jaostossa, mikäli näin haluavat. Jatkossa sarjatoimintaan liittyvät kysymykset ja kehitysehdotukset tulee aina esittää ultimatejaostolle. Seura tai joukkue voi siis toimittaa sarjatoimintaa koskevaa palautetta ja ideoita jaostolle (ja liitolle) ainoastaan oman jaostoedustajansa kautta. Jos seuralla tai joukkueella ei ole jaostossa edustajaa, ei se käytännössä voi osallistua sarjatoimintaa koskevaan keskusteluun.

Seuroissa ja joukkueissa tulee nyt huolella miettiä, kuka olisi sopiva edustaja ultimatejaostoon.

Jäsen ultimatejaostoon ilmoitetaan lomakkeella: http://goo.gl/forms/KfYpHiFDdY

Tai suoraan sähköpostilla: toiminnanjohtaja(a)liitokiekkoliitto.fi

Millaista on olla mukana jaostossa?

Jaoston keskustelufoorumeina toimivat Facebook-ryhmä ja sähköposti. Tarvittaessa järjestetään tapaamisia esimerkiksi sarjaturnausten yhteydessä. Jaoston toimintaa koordinoivat toiminnanjohtaja ja sarjavastaavat. Jaostossa on hyvä olla aktiivinen, sillä vain aktiivisella osallistumisella voi vaikuttaa asioihin. Myös passiivinen jaostolainen voi toki olla ryhmässä mukana ja toimia viestinviejänä oman seuran ja jaoston välillä. Jaostossa päätetään sarjatoimintaan liittyvistä asioista.

Teksti: Jarna Kalpala, entinen Liitokiekkoliiton toiminnanjohtaja

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?