Ensi kesän MM-kisojen mixed-maajoukkueelle on nimitetty päävalmentaja. Joukkuetta luotsaa kohti Lontoon kisoja Mikko Saloila. Saloilalla on pitkä kokemus Helsinki Ultimate Teamin avoimen joukkueen valmennuksesta ja lisäksi hän on edustanut Suomea mixed-maajoukkueessa EM-kisoissa 2007 sekä 2011. Saloilan apuvalmentajana toimii viime kesän EM-kisoissa mixed-maajoukkueen valmennustiimissä toiminut Laura Lappalainen ja joukkueen managerina niin ikään jo EM-kisajoukkueen huoltotiimissä toiminut Hanna Juhola.

Saloila kertoo kesän kisajoukkueeseen haettavan tasaista roolitusta ja hyvää heittotaitoa niin mies- kuin naispelaajilta. Ideaalitilanteessa Suomi marssittaisi kentälle joukkueen, josta löytyisi iskukykyä ja taistelutahtoa laajalta rintamalta. “Suomessa mixed-pelaaminen ei ole useimmille pelaajille niin tuttua kuin monissa muissa ultimate-maissa. On tärkeää pystyä sopeutumaan erilaisiin tilanteisiin pelikentällä ja mukauttamaan omaa peliään siihen. Leirityksen ja treenipelien rooli kasvaa tässä suureksi” Saloila jatkaa.

Mixed-maajoukkueen seuraava leiri on Hämeenlinnan Säästöpankkiareenalla lauantaina 2.1.2016. Treenisetit ovat klo 10-12 ja 14-16, treenien välissä pidetään palaveri.

Mixed-ringissä on mukana tällä hetkellä noin 40 pelaajaa, ja ilmoittautumisia rinkiin otetaan vielä vastaan.

Ilmoittautumiset sekä leirille että rinkiin tehdään samalla lomakkeella, joka löytyy täältä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?