Suomen Liitokiekkoliitto sai siirretyssä syyskokouksessaan uuden puheenjohtajan sekä kolme uutta hallituksen jäsentä. Hallituksen vanhoina jäseninä jatkavat Jukka Ruuskanen (vastuualueena sarjatoiminta ja HBU) sekä Ari Ojanperä (vastuualueena tiedotus).

2016_MUU_Puheenjohtaja_Jarna_KalpalaPuheenjohtaja Jarna Kalpala:

Pelasin ensimmäiset ultimatepelini Burnt River High Schoolin liikuntatunneilla 2004-2005. Vaihto-oppilasvuonna tutuksi tullut laji ajoi pian koripallon ohi, kun löysin Suomeen palauttuani EUCn naisten treeneihin. Tämän jälkeen olen pelannut useissa joukkueissa ja useilla sarjatasoilla. Liiton toimintaan tuli mukaan keväällä 2011, kun aloitin työt liiton toimistolla. Syksyllä 2015, 4.5 vuoden jälkeen, siirryin uusiin työtehtäviin, mutta koin tärkeäksi ja miellekkäksi jäädä hallitukseen. Olen ilmoinen siitä, että olen saanut työskennellä hienon lajin ja ihmisten kanssa.

Tavoitteenani puheenjohtajana on selkiyttää entisestään liiton hallituksen työskentelyä ja keskittyä lajin kehitystä tukeviin asioihin.

2016_MUU_Hallitus_Getten_HaasGetten Haas (Spirit-vastaava):

Ultimatekärpänen puri heti kun satuin kahden tunnin varoitusajalla menemään Jyväskylässä ultimaten kokeilupäivälle. Sitoutumiseni lajin pariin varmistui ensimmäisessä turnauksessa (OSM) palatessa, joka liitti joukkueen yhteen.

Nyt olen pelannut aika tarkalleen kolme vuotta, josta puolet JSW:n ja puolet Disquitoksen riveissä. Itselleni tärkein osa ultimatea on iloinen ja kannustava ilmapiiri.

 

 

 

 

 

2016_MUU_Hallitus_Hanna_JuholaHanna Juhola (koulutusvastaava):

Aloitin ultimaten Tampereen teknillisessä yliopistossa TT-Lätyn alkeiskurssilla syksyllä 2008. Koripallotaustan takia sisäultimate tuntui heti luonnolliselta ja myöhemmin tykästyin myös ulkoultimateen. Kotimaan kenttien lisäksi olen pelannut vuoden verran Saksassa ja käynyt monissa kv-turnauksissa.

Lähdin mukaan UFOn hallitustoimintaan 2011 ensin naisten managerina ja sittemmin olen ollut myös seuran puheenjohtaja. Viime kesän EM-kisoissa olin mixed-joukkueen manageri ja pesti jatkuu myös tulevan kesän MM-kisoihin.

Liiton hallituksessa vastuualueenani on koulutus ja seurat. Tavoitteenani on hallituspestin aikana kehittää liiton valmentajakoulutussysteemiä ja miettiä, miten liitto voisi tukea seuroja paremmin. Valmennustaustaa minulla on koripallosta noin 10 vuoden ajalta aina koripallokoulusta A-ikäisten SM-sarjaan; tällä hetkellä valmennan 5-7 vuotiaita Pikkususia. Olen suorittanut Koripalloliiton valmentajakoulutuksia ja nähnyt miten siellä on koulutusta kehitetty. Kaikenlaiset ideat, kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

2016_MUU_Hallitus_Valtteri_KuuranneValtteri Kuuranne (juniorivastaava):

Aloitin ultimaten Vihdissä joskus viisi vuotta sitten kaverini ehdotettua mennä kokeilemaan puistoultimateporukan kanssa pelailemista. Silloinen porukka oli ViRHe, nykyään olen tuon ”porukan” pj sekä valmentaja ja rekisteröin poppoon myös seuraksi.

Alkuun en oikeen pelannut tosissaan vaan höntsäilin, sillä harrastin taekwondoa pääasiassa. Mutta kävimme pelaamassa Hietsussa ja Tampereen Talviturnauksessa 2011 ja jostain syystä kilpailuvietti sen verta heräsi että palo lajiin alkoi ja toive saada joukkueena menestystä. Tämän myötä ultimate alkoi syrjäyttää taekwondoa, joka lopulta on jäänyt kokonaan pois harrastuksista.

Nykyään pelaan ViRHeen lisäksi Vantaalla LoHessa, jossa olen pelannut hieman yli vuoden. Tämä vuosi on ollut melko tapahtumarikas. Sillä palo lajiin on ”ajanut” minut sellaiseen tilanteeseen, jossa haluan kehittää lajiamme Suomessa ja edistää nuorten liikkumista. Tämän halun tyydyttämiseksi  toimin kolmessa eri tehtävässä olen lajiliittomme hallituksessa, juniorijaoston puheenjohtajana sekä tyttöjen U20 mj-valmentajana. Ultimaten täytteistä vuotta siis luvassa!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?