Otso_hallitour_2016_voittokuva
Otso juhli jälleen hallitourin SM-kultaa. Kuvan lähde: Otson Facebook-sivu.

Talvikauden 2015-2016 hallitour huipentui viime lauantaina Turussa pelattuihin SM-finaaleihin. Avoimen sarjan kultaa vei vakuuttavaa SM-kultaputkeaan jatkanut Otso, ja naisissa mestari on viime kausien tapaan Atletico. Junioreiden finaalissa LeKi uusi myös Suomen mestaruutensa voittamalla finaalissa PeeKoon 10-7.

Joukkueiden voittoputket kotimaisessa SM-sarjassa saivat näin komeaa jatkoa. Vastus finaalissa vaikuttaa koventuvan joka kerta, mutta hetkeen ei näille joukkueille ole voittajaa finaalipeleissä löytynyt. Ainoastaan Vaasa Saints onnistui murtamaan Otson rintaman vuosi sitten finaalissa, ja UFO oli ottanut Atleticosta yksittäisiä voittoja tämän hallikauden aikana.

Turku Terror avoimessa ja Tampereen UFO naisissa tarjosivat mestaruutensa uusineille joukkueille erinomaiset finaalivastukset. Terrorin ja Otson kohtaaminen päättyi niin tiukasti kuin normaalimittainen sisäpeli voi päättyä, 15-13 Otsolle. Tourin pistevoiton vieneen UFOn ja Atleticon peli oli puolestaan tasan tilanteeseen 12-12 asti, jonka jälkeen Atletico onnistui ratkaisemaan pelin edukseen 12-15.

Pronssiotteluissa Helsingin Team oli Viimaa parempi naisissa 14-12 ja Vaasa Saints UFOa parempi miehissä 15-11.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?