Rantaultimaten MM-kilpailut (WCBU) järjestetään ensi kesänä Royanissa, Ranskassa 18.-24.6.2017.

Suomen Liitokiekkoliitto avaa nyt rinki-ilmoittautumisen kartoittaakseen kiinnostuneiden pelaajien ja joukkueiden määrää ensi kesän biitsikisoihin. WCBU:ssa pelattavat sarjat ovat: miehet, naiset, mixed, masters miehet, masters naiset, masters mixed sekä grand masters miehet.

Rinki-ilmoittautuminen tapahtuu tämän lomakkeen kautta.

Syyskuun 14. päivään mennessä kansallisen lajiliiton tulee ilmoittaa kisajärjestäjille ne joukkueet, jotka suurella todennäköisyydellä osallistuvat kisoihin. Joukkuemaksun deadline on puolestaan 15. lokakuuta, eli silloin lähtevien joukkueiden tulee viimeistään olla selvillä.

Lisätietoja löydät kisojen virallisilta nettisivuilta.

Masters projekteista voi alustavasti kysellä Heidi Maliselta (salmirinne(a)gmail.com), Pirjo Hästbackalta (phastbacka(a)mac.com) sekä Jussi Kitusuolta (kitusuo(a)hotmail.com). Jokaisen pelaajan tulee kuitenkin täyttää yllä olevan lomake ja sitä kautta ilmoittautua joukkuerinkiin. Samoin masters joukkueiden lopulliset projektin vetäjät/valmentajat ovat yhtä lailla nyt haussa muiden joukkueiden tavoin.

Täytäthän lomakkeen huolella viimeistään 31.8. mennessä. Joukkueiden muodostumisesta ilmoitetaan kyselyyn vastanneille syyskuun alkupuolella.

Lisäksi jos sinua kiinnostaa joukkueen valmennus- ja/tai managerointitehtävät, voit toimittaa vapaamuotoisen hakemuksen SLKL:n hallitukselle sähköpostitse osoitteeseen hallitus(a)liitokiekkolliito.fi. Hakemusten deadline on 31.8.2016.

Hakemuksesta olisi hyvä käydä ilmi esimerkiksi seuraavia kohtia:

– lyhyt selvitys tiimin jäsenten kokemuksesta ultimaten ja muiden lajien valmentajina
– kokemus pelaajana
– mahdolliset liikuntatieteiden opinnot/suoritetut valmentajatutkinnot
– alustava suunnitelma projektille, jossa kerrotaan olennaisimmat asiat siitä, miten vetäisi kyseisen (valmennus)projektin.

Toistaiseksi liitto ei ole varautunut tukemaan rantaultimatejoukkueita rahallisesti. Liitto toivoo, että joukkueet ovat valmiita organisoitumaan oma-aloitteisesti ja toimimaan pääasiassa itsenäisesti. Liitto kuitenkin tukee joukkueita hallinnollisesti,  kuten hoitamalla rahaliikenteen liiton tilin kautta sekä avustamalla kenttävarausten kanssa.

Valmentajat ja/tai managerit joukkueille valitaan syyskuun ensimmäisellä viikolla.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?