Suomen Liitokiekkoliitto hakee valmentajia tammikuussa 2018 pelattavaan alle 24-vuotiaiden nuorten MM-turnaukseen Australiaan Perthiin. Turnauksessa on kolme sarjaa: avoin, naiset ja mixed.

Maajoukkuprojektiin voi hakea yksi päävalmentaja tai valmennustiimi. Valmennustiimin osalta hakemuksesta tulee selvitä tiimin jäsenten roolit. Tehtävä sisältää paitsi valmennusvastuun niin myös managerin tehtävät.

U24-joukkueet eivät kuulu Suomen Liitokiekkoliiton varsinaiseen maajoukkueohjelmaan, joten projektia ei johdeta liitosta käsin samalla tavalla kuin esimerkiksi U20-projekteja. Liitto ei voi tässä vaiheessa luvata taloudellista tukea U24-projektille, mutta liitto auttaa varaamaan harjoitusvuoroja ja hoitamaan rahaliikennettä. Päävastuu projektin eteenpäin viemisestä on kuitenkin valitulla valmennuksella.

 

Hallitus arvostaa valmentajia valitessaan hakijoiden kokemusta ja näyttöjä pelikentillä niin valmentajan kuin pelaajan roolissa. Vapaamuotoiset valmentajahakemukset tulee lähettää sähköpostilla 25.09.2016 klo 23:59 mennessä osoitteeseen hallitus(a)liitokiekkoliitto.fi.

Hakemukseen tulee sisältyä ainakin seuraavat asiat:
– lyhyt selvitys tiimin jäsenten kokemuksesta ultimaten ja muiden lajien valmentajina
– kokemus pelaajana
– mahdolliset liikuntatieteiden opinnot / suoritetut valmentajatutkinnot
– mahdolliset muut maajoukkueprojektia tukevat opinnot tai työkokemus
– alustava suunnitelma projektille (sisältää olennaisimmat asiat siitä, miten kyseinen projekti vedetään muun muassa valmennuksen ja rahoituksen suhteen)
– ensisijaisesti haettava valmennuspaikka, jos haetaan useampaa paikkaa

Lisätietoa osoitteesta info(a)liitokiekkoliitto.fi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?