Otso oli miesten 12.
Otso oli miesten 12.

European Ultimate Championship Finals on päättynyt. Avoimen sarjan on voittanut jälleen Clapham Ultimate Isosta-Britanniasta ennen CUSB La Fottaa Italiasta lopputuloksella 15-7. Kolmanneksi ranskalainen Tchac. OTSOn kisat päättyivät lopulta tappioon Ragnarokille, mutta silti erinomaiseen 12. sijaan. Pohjoisen alueen joukkueista Salaspils WT oli 8. ja Sokol viimeisenä sijalla 24.

Naisten sarjassa CUSB Shout jäi miesten tapaan hopelle, kun kultaa vei Sveitsin FABulous hiuksenhienosti 15-13. Edellinen mestari briteistä Iceni murskasi puolalaisen Troublesin pronssiottelussa 14-4. Helsinki Ultimate palaa kotiin voiton siivittämänä voitettuaan niin ikään puolalaisen Whateverin 15-8.
Pohjoisen alueen toinen naisjoukkue venäläinen Brilliance oli kuudes.

Helsinki Ultimate oli naisten 11.
Helsinki Ultimate oli naisten 11.

Reading Ultimate oli mixedin mestari, ja samalla myös Spirit-mestari! Finaalissa kaatui nuori yllättäjäjoukkue FC Airborn/GRUT Hollannista 15-8. Ruotsalainen SeE6 oli lopulta neljäs tappiolla Saksan Hässliche Erderkelille ja Viron Sexy Legs kymmenes. Suomesta ei tällä kertaa päässyt mixed-joukkuetta.

Mikäli otteluita jäi vielä katsomatta, käännä nettiselaimesi osoitteeseen www.fanseat.com ja etsi Arkisto!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?