Maailman liitokiekkoilun kattojärjestön hallinoimat seurajoukkueiden MM-kilpailut järjestetään Pohjois-Amerikassa vuonna 2018. Edellinen WUCC-vierailu rapakon takana oli vuonna 2002 Havaijin Honolulussa.

Vuoden 2014 World Ultimate Club Championships Leccossa oli viimeinen seurajoukkueiden MM-kilpailu, jossa pelattiin aikuisten ja Masters-sarjojen kilpailut samanaikaisesti. Vuonna 2018 pelataan ensin WUCC-kilpailut Yhdysvaltojen Ohion osavaltiossa Cincinnatissa 14.-21. heinäkuuta ja reilu viikko myöhemmin Mastersien WMUCC Manitobassa, Winnipegin osavaltiossa Kanadassa 29.7-4.8. Ultimaten maailmanlaajuisen kasvun myötä MM-arvokisoja hajautettaneen samalla tavalla jatkossakin.

Vuonna 2018 pelataan myös juniorien MM-kilpailut Waterloo, Ontariossa Kanadassa 19.-25.8. sekä U24-luokan maailmanmestaruudesta Perthissä Australiassa vuoden alusta 7.-13. tammikuuta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?