Ultimaten alle 24-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailut WU24UC pidetään Perthissä, Australiassa. Kilpailut pelataan 7. tammikuuta – 13. tammikuuta 2018, UWA Sports Parkissa.

Suomella on ollut aikaisemmin U23-joukkue vuoden 2010 Firenzen kisoissa, ja nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kokemaan huipputason maailmanmestaruuskilpailut toisella puolella maailmaa. Valmentajat uskovat, että Suomen alle 24-vuotiaiden pelaajien taso on tällä hetkellä huipussaan, joten joukkueista on mahdollista saada erittäin yhtenäiset ja kilpailukykyiset kilpailuihin.

Voit ilmoittautua joukkueeseen oheisen kyselylomakkeen kautta: https://goo.gl/forms/lwL2GlMBMw0lAZAS2

Deadline joukkueeseen ilmottautumiselle on 8. tammikuuta 2017!

Huomioithan, että voit ilmottautua harjoitusrinkiin, vaikka olisit vielä epävarma, pystytkö osallistumaan kilpailuihin.

U24-kisojen ikärajasääntö

Alle 24-vuotiaiden MM-kisat oli alun perin tarkoitus järjestää vuonna 2017, mutta Australian ”nurinkurisen” vuodenaikarytmin vuoksi kisat siirtyivät seuraavalle kalenterivuodelle. Tästä huolimatta pelaajien ikärajoitus määräytyy vuoden 2017 mukaan. WU24UC on siis avoin kaikille 14-vuotiaille ja sitä vanhemmille, jotka eivät ole täyttäneet 24 ikävuotta kalenterivuonna 2017. Eli ne, jotka ovat syntyneet ennen 1.1.1994 ovat yli-ikäisiä.

Tutustu valmentajiin

U24-valmentajat Patrick Potrykus (vas.), Emmi Stenberg ja Tatu Kokkonen.
U24-valmentajat Patrick Potrykus (vas.), Emmi Stenberg ja Tatu Kokkonen.

Joukkueiden valmentajiksi on valikoituneet Tatu Kokkonen sekä Patrick Potrykus avoimen joukkueeseen ja Emmi Stenberg naisten joukkueeseen.

Tatu Kokkonen – tatu.kokkonen(a)gmail.com

Tatu on ollut ultimatepelaaja jo 12 vuotta, maajoukkueuransa Tatu aloitti 2010 junioreiden MM-kisoissa Heilbronnissa. Valmennuskokemus on painottunut kuuden vuoden aikana enemmän junioripuolelle, mutta myös avoimen puolelta on valmennusta tullut kokeiltua.

Viimeiset kolme vuotta Tatu on opiskellut Haaga-Helian Vierumäen yksikössä liikunnanohjaajan ammattikorkeakoulututkintoa. Tämän pohjalta Tatu on innoissaan tuomassa ammattiurheilumaista valmennusta sekä treenaamista. Pelaajiltaan hän odottaa sitoutumista projektiin, jolloin kehittyminen ja menestyminen on taattu.

Emmi Stenberg – emmi_alexandra(a)hotmail.com

Emmi aloitti ultimaten pelaamisen Sipoossa 2004. Emmi on itse ollut junnuvuosinaan mukana junioreiden maajoukkueissa, ja hänet valittiin juniorityttöjen maajoukkuevalmentajaksi vuoden 2013 EM-kisoihin Saksan Kölniin.

Emmi on ollut mukana Sipoon junnujen valmennuksessa vielä Sipoossa asuessaan, ja pelaakin nykyään Sipoon naisten kanssa SM-sarjaa, joista suurin osa aloitti hänen valmennuksessaan.

Emmi valmistui 2015 kokiksi ja jatkoi opiskelujaan leipuri-kondiittoriksi, ja odottaa Australian kisoista kovaa tasoa ja rankkoja kisoja, ja toivookin saavansa kokoon yhtenäisen ja vahvan joukkueen.

Patrick Potrykus – patsku.potrykus(a)hotmail.com

Patrick aloitti ultimaten pelaamisen Sipoossa 2007 Sipoon Odd Starsin juniorijoukkueessa. Vuotta myöhemmin hän astui Sipoon avoimen riviin. Muita edustusseuroja ovat Otso, Team, WWW ja SOS/Terror-yhdistelmä.  Ennen ultimateuraansa harrastuksina olivat yleisurheilu ja salibandy. Ulkomaan turnauksia varsinkin seurajoukkueissa on kertynyt useita.

Maajoukkueura alkoi 2010 junioreiden mm-kisoissa. Avoimen maajoukkuetta Patrick on edustanut vuosina 2015 ja 2016. Patrick uskoo että pystyy luomaan valmennustiimin kanssa joukkueen jolla pystytään lyömään maailman parhaimmat ultimatemaat.

Patrick on koulutukseltaan perustason ensihoitaja ja viettää vapaa-aikansa pelastaen ihmisiä hädästä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?