Talvikauden 16-17 toinen osaturnaus pelataan tulevana viikonloppuna 21.-22.1. Avoimen sarjassa johtopaikalla on Tampereen UFO, joka voitti Turku Terrorin finaalissa 15-10. Naisten sarjaa johtaa tuttu espoolaisjoukkue Atletico päihitettyään finaalissa Helsinki Ultimate 1:n 15-7. Kertauksen ensimmäisen Tourin tapahtumista voit lukea täältä.

Avoimen sarjoja suorana

Vapaaehtoisvoimin toteutettavat ultimaten livestriimit lähettävät tällä kertaa videokuvaa avoimen A-sarjasta sekä avoimen C- ja D-sarjoista. Striimeissä pyritään näyttämään mahdollisimman moni ottelu. Ajantasaisin kuvausaikataulu kannattaa katsoa suoraan Fanseat GO:n kotisivuilta: http://go.fanseat.com/

Fanseat GO:n striimien katsomiseen tarvitsee sinun kirjautua Fanseat-palveluun. Palvelun käyttö on ilmainen ensimmäisen kuukauden ajan, minkä jälkeen hinta on 7,99 euroa kuukaudessa. Apua löydät Fanseatin-ohjesivuilta. http://www.fanseat.com/help

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?