SLKL palkitsee vuosittain hallikauden SM-finaalitapahtuman yhteydessä vuoden 2016 liitokiekkoilijan, vuoden junioriliitokiekkoilijan ja/tai vuoden liitokiekkoteon.

Nyt haluamme kuulla SINUN mielipiteesi, kenet tulisi palkita edellä mainituissa kategorioissa! Voit ehdottaa ja äänestää joko yhdessä tai kaikissa kategorioissa. Muistathan antaa myös lyhyet perustelut. Valitsemasi pelaaja on voinut olla sinun tai vastustajan joukkueen pysäyttämättömin tai kannustavin pelaaja, pitkäaikainen seuravaikuttaja tai jotain siltä väliltä!

Liitokiekkoteko voi olla turnaus, tapahtuma tai muu palkitsemisen arvoinen saavutus. Viime vuosina Liitokiekkotekona on palkittu Laura Vaahtorannan ja Henna Lehtosen työ naisten EM-kultajoukkueen valmentajina, Kari Tolonen ja hänen monen vuoden uurastus Liitokiekkoliiton toiminnassa sekä Scoops Camp, joka toi amerikkalaisvalmentajat Connellyn ja Adamsin Suomeen.

Vuoden junioriliitokiekkoilijoina on palkittu junioritasolla loistaneita yksilöitä, jotka ovat keränneet vastuusta myös aikuisten sarjoissa. Edelliset kaksi palkintoa ovat saaneet Tatu Kokkonen Sipoosta ja Mikael Metsälä Vaasasta.

Liiton hallitus tekee lopullisen päätöksen äänestystulosten perusteella.

Äänestä nyt tästä.

Vastausaikaa on sunnuntaihin 5.2.2017 saakka, joten käythän antamassa äänesi samantien!

Hallikauden finaali järjestetään tänä vuonna 11.3.2017 klo 14 alkaen Pasilan Urheiluhallissa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?