SLKL järjestää huhtikuussa kaksi erillistä valmentajakoulutusta, josta toinen on jatkoa syksyn 2016 fysiikkakoulutukselle ja toisessa keskitytään juniorivalmennukseen. Koulutukset järjestetään tutussa paikassa Varalan Urheiluopistolla, Tampereella.

Ensimmäinen koulutus järjestetään 8.-9. huhtikuuta. Koulutus on liiton I-tason valmentajakoulutus, jonka sisällöt painottuvat lajivalmennukseen sekä psyykkiseen valmentamiseen, mm. pelaajavalmentamiseen. Koulutus on suunnattu (aloitteleville) seuratason valmentajille sekä kaikille niille, joita valmentaminen kiinnostaa. Koulutus on jatkoa viime syksyn fysiikkakoulutukselle, jossa käytiin läpi I-tason fysiikkaosuus. Kun molemmat I-tason osat on suoritettu, on samalla suorittanut SLKL:n I-tason valmentajakoulutuksen.

Ensi syksynä olisi jälleen tarkoitus järjestää fysiikkakoulutusta, joten I-tason valmentajakoulutuksen voi suorittaa kokonaisuudessaan tämän vuoden aikana.

Lisätietoja koulutuksesta löydät helpoiten tapahtuman Facebook-sivulta, jonne tieto aikatauluista ja ilmoittautumisesta päivitetään ensimmäisenä.

Toinen koulutus järjestetään 22.-23. huhtikuuta. Koulutus on suunnattu erityisesti juniorivalmentajille. Koulutuksessa läpikäydään liikuntapedagokiikan perusteita, eli miten opetetaan ja mitä junioreiden valmennuksessa tulisi erityisesti ottaa huomioon. Juniorivalmentajakoulutuksen yhteydessä on tarkoitus järjestää myös vuosittainen junioriseminaari. Tiedotamme junioriseminaarista tarkemmin vielä maaliskuun aikana.

Lisätietoja juniorivalmennuskoulutuksesta löydät tapahtuman Facebook-sivuilta, jonne on tarkoitus päivittää koulutuksen tarkemmat sisällöt lähiaikoina.

Koulutusten tarkemmat aikataulut ja hinnat julkaistaan pian. Alustavasti molemmat koulutukset alkavat lauantaina klo 10 ja päättyvät sunnuntaina klo 16. Koulutuksen hinta-arvio on kokonaisuudessaan 120-130 euroa, sisältäen täyshoidon Varalassa.

Varalan täyshoitopakettiin kuuluu:

  • majoitus Varalan Urheiluopistolla 2 hlön huoneissa
  • lauantaina lounas, päivällinen ja iltapala
  • sunnuntaina aamupala ja lounas

Lisätietoja koulutuksista saa mm. sähköpostitse osoitteesta info(a)liitokiekkoliitto.fi

Valmentajakoulutuksien lisääminen sekä niiden vakiinnuttaminen liiton toimintaan on kirjattu liiton vuoden 2017 toimintasuunnitelmaan. 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?