Tuleva kesäkausi aukeaa perinteisellä Jyväskylä Summer Start -turnauksella, joka on tällä kertaa 20.-21.5.2017. Viitaniemen idyllisellä stadionilla nyt jo viidettä kertaa järjestettävä liitokiekkoilun festivaalitapahtuma ei ole vain kovatasoinen turnaus vaan paljon muutakin. Vaikka ultimate onkin pääosassa, niin loistava pelialue, iltabileet, kaksipäiväinen tapahtuma, huippuluokan spiritti ja juhlalliset ohjelmanumerot tekevät Jyväskylä Summer Startista kokonaisvaltaisen ultimate-elämyksen.

Turnaus pelataan tänäkin vuonna kevennetyllä 5 vs 5 mixed -formaatilla, eli jokaisessa joukkueessa tulee olla kentällä aina vähintään yksi pelaaja molemmista sukupuolista. Turnausmuotona on viime vuodelta hyväksi koettu Power Pool ja Challenger Pool -formaatti. Joukkueet voivat ilmoittautua pelaamaan kovempitasoiseen Power Pooliin tai rennompaan Challenger Pooliin. Kummastakin sarjasta on mahdollista edetä aina turnauksen voittoon saakka. Yksittäisille pelaajille löytyvät myös hattujoukkueet molempiin sarjoihin eli voit tulla mukaan ilman omaa joukkuetta.

Auringonpaiste helli pelaajia ja kannustajia viime vuoden turnauksessa. Kuva: Jani Rutanen

Jyväskylä Summer Start tarjoaa niin juniorijoukkueille loistavan tilaisuuden saada arvokasta turnauskokemusta, harrastetason joukkueille hyvät pelit sekä kesän toureille valmistautuville pelaajille mitä parhaimman mahdollisuuden kerätä pelituntumaa ulkopeleistä aivan kauden alla. Tänä vuonna järjestäjät odottavat tasokkaampaa, kilpailullisempaa ja aiempaa kansainvälisempää Power Poolia. Viime vuoden mestarijoukkue, Jyväskylän ylpeys, JSW Ultra valmistautuu puolustamaan mestaruuttaan ja aikoo ehdottomasti pitää halutun JSS-kiertopalkinnon Keski-Suomessa jatkossakin.

Turnauksen osallistumismaksu sisältää kahden päivän turnauspelit ja ohjeisohjelman, lauantaille päivällisen sekä iltabileet. Edullisempi hintaporras (200 euroa/joukkue/8 pelaajaa, lisäpelaajat 30 euroa) on voimassa maaliskuun loppuun. Korkeampi hinta on voimassa 1.-28.4. välisen ajan. JSS-turnaukseen voi ilmoittautua turnauksen kotisivuilla osoitteessa www.jklsummerstart.com. Turnaukseen mahtuu 20 joukkuetta.

Tutustu tulevaan JSS-turnaukseen myös Facebookissa tai katso video viime vuoden tapahtumista YouTubessa.

Jyväskylän Liitokiekkoilijat ja Sleepwalkers toivottaa kaikki ultimaten ystävät tervetulleiksi Viitaniemen monttuun toukokuussa!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?