Juniorivalmentajakoulutus järjestetään Varalan urheiluopistolla 22.-23.4.2017. Lauantain lajiosuudesta vastaa LeKin Juho Pulakka. Osa lauantaista käytetään yhteiseen ohjattuun teemakeskusteluun eri seurojen juniorityöstä. Keskustelutilaisuuden teemat valitaan osallistujien toiveiden mukaan. Sunnuntain kouluttaja tulee Varalasta ja aiheena on liikuntapedagogiikka. Sunnuntain käytännön osuus toteutetaan yhdessä juniorileiriläisten kanssa.

Ilmoittautuminen koulutukseen aukeaa maanantaina 27.3. klo 10:00.  Ilmoittautuminen 30 euron hinnalla sulkeutuu sunnuntaina 9.4 klo 23.59, minkä jälkeen koulutuksen hinta on 40 euroa, mikäli paikkoja on vielä jäljellä.  Paikat koulutukseen jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuu alustavasti 15 nopeinta ilmoittautujaa.

Ilmoittautuminen tapahtuu tällä linkillä.

Koulutus on suunniteltu sekä nykyisille juniorivalmentajille että kaikille juniorivalmennuksesta kiinnostuneille. Koulutuksen sisältöinä on mm. pelaajien rekryäminen, pitkäjänteisen ja tavoitteellisen juniorityön luominen, monimuotoisen ryhmän ohjaaminen ja toiminnan eriyttäminen sekä kilpailullisuus junioriultimatessa. Lisäksi ilmoittautumisen yhteydessä saa ehdottaa aihealueita ja kysymyksiä, joihin haluaisi saada vastauksen viikonlopun aikana.

Koulutuksen aikataulu on seuraava:

Lauantai

10:00 Koulutuksen avaus ja tavoitteet
10:15 Lajiosuus 1 (1,5h)
11:45 Lounas
12:45 Lajiosuus 2 (1,5h)
14:15 Keskusteluosuus 1 (2h)
16.15 Päivällinen
17:15 Keskusteluosuus 2 (2h)
19:15 Juniorileirin suunnittelu
20:15 Päivän päätös

Sunnuntai

08.00 Aamiainen
09:00 Liikuntapedagogiikka 1 (1,5h)
11:00 Juniorileiri (2h)
13.30 Lounas
14.30 Liikuntapedagogiikka (1,5h)
16.00 Koulutuksen lopetus

Täyshoitopaketti Varalassa maksaa 95 euroa, joka sisältää majoituksen sekä ruuat (lounas x 2, päivällinen ja aamupala). Mikäli et tarvitse majoitusta, on hinta silloin 78 euroa. Siten kun osallistuu koulutukseen ja majoittuu Varalassa, on kokonaishinta 125€, mikä sisältää siis koulutuksen sekä täyshoidon viikonlopun aikana (ilman majoitusta kokonaishinta on 108€). Valitsethan ilmoittautumisen yhteydessä haluamasi paketin. Kaikki laskutus menee liiton kautta.

Toistaiseksi varaamme kaikki koulutuspaikat heille, jotka osallistuvat koko viikonlopuksi. Siten päiväosallisumisen mahdollisuutta harkitaan alustavan ilmoittautumisajan päätyttyä. Mikäli paikkoja jää täyttämättä, voidaan harkita osallistumista ainoastaan toiseen koulutuspäivään.  Tiedotamme tästä ilmoittautumisajan umpeuduttua, mutta voit samalla ilmoittautumislomakkeella jättää yhteystietosi kiinnostuksesta osallistua vain toiseen koulutuspäivään.

Paikka koulutusviikonloppuun vahvistetaan sähköpostitse toimitettavilla maksuohjeilla. Olemme yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneisiin. Mikäli jostain syystä et saa viestiä ilmoittautumisen jälkeen muutamaan päivään, laita rohkeasti viestiä liiton toimistolle osoitteeseen info@liitokiekkoliitto.fi.

Koulutus Facebookissa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?