Viime talvelta tuttu SM-viikko järjestetään nyt ensimmäistä kertaa kesällä. Tapahtumapaikkana toimii jälleen Tampere, mutta tällä kertaa kilpailupaikkoja on useampia. Ultimate on SM-viikolla mukana Mixed SM-turnauksella, joka pelataan Kaupin urheilupuistossa kriketin, lippupallon, rugbyn, maahockeyn ja jousiammunnan kanssa. Tapahtumassa on tällä hetkellä mukana yhteensä yli 30 lajia ja viikonlopun aikana tullaan jakamaan yhteensä 1000 SM-mitalia!

Yle on tapahtumassa vahvasti mukana, kun suoria lähetyksiä eri kilpailupaikoilta tullaan näkemään läpi viikonlopun. Ultimatella on myös oma TV-slottinsa, kun Mixed SM-finaali nähdään Yle TV2:lla sunnuntaina 9.7. klo 14.50 alkaen. Lisäksi Tampereen kaupunki sekä toki kaikki 30 lajin edustajat ovat innokkaasti toteuttamassa tapahtumaa. Kyse on siis merkittävästä yhteistyöstä läpi lajirajojen.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan toteuttamaan tätä ensikertaista kesätapahtumaa. Liitto etsii nyt riveistään innokkaita vapaaehtoisia mukaan toimitsemaan ja/tai kuuluttamaan viikonlopun pelejä. Lisäksi vapaaehtoisilla on mahdollisuus päästä toimimaan jokapaikan höylänä tapahtumassa, esimerkiksi vastaamalla lajia koskeviin kysymyksiin liiton infopisteellä (kentän viereisellä teltalla). Vapaaehtoisille tarjotaan ainakin päiväkohtainen lounas sekä mahdollisesti myös SM-viikon vapaaehtoisten oma T-paita. Vapaaehtoiseksi ei tarvitse sitoututa koko viikonlopuksi, mutta lähtökohtaisesti vapaaehtoisen tulisi pystyä toimitsemaan ainakin 2-3 päivän peliä tai vaihtoehtoisesti kuuluttamaan useampia pelejä.

Ilmoittaudu mukaan SM-viikkorinkiin laittamalla sähköpostia liiton toimistolle osoitteeseen info(a)liitokiekkoliitto.fi. Tämän jälkeen sinut lisätään Facebook-ryhmään, jossa käydään tarkempia yksityiskohtia ja ideoidaan tapahtumaa yhdessä.

Mikäli et pääse osallistumaan itse tapahtumaan, mutta sinua kiinnostaa osallistua tapahtuman suunnitteluun, olethan meihin siinäkin tapauksessa yhteydessä. Liittona kaipaisimme apua tapahtuman hyödyntämiseksi lajin kannalta laajemminkin. Tampereen UFO on jo mukana toteuttamassa SM-viikon yhteydessä järjestettävää Generation Games -tapahtumaa.

Miten sinä voisit olla edistämässä ultimatea Suomessa SM-viikon tiimoilta? Tuo ideasi julki ja ilmoittaudu mukaan suunnitelemaan kesän monipuolisinta urheilutapahtumaa!

 

www.sm-viikko.fi

#smviikko

 

Tehdään tästä yhdessä hyvä!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?